blank
Ramazan Öztürk tarafından
10 Ekim, 2024 11:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkanı Cıva, Hulusi Akar ile Görüştü

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, Eski Genelkurmay Başkanı ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme, Eskipazar’ın yerel ihtiyaçları ve bölgedeki güvenlik konuları üzerine odaklandı. Başkan Cıva, Akar ile yaptığı toplantıda, Eskipazar'ın kalkınması ve sürdürülebilir projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Görüşmenin ardından Cıva, Akar'a gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sinop’ta acil serviste patlama: 1 hemşire yaralandı

Sinop’un Türkeli ilçesinde bulunan 20 yataklı Devlet Hastanesi’nin acil servis kısmında meydana gelen patlamada bir hemşire yaralandı.
İlk belirlemelere göre kimyasal unsurların neden olduğu bedellendirilen patlamada, serviste vazifeli hemşire Damla G. B. yaralandı. Olayın akabinde hastaneye çok sayıda itfaiye ve emniyet grubu sevk edildi. Yaralı hemşireye birinci müdahale hastanede misyonlu hekimler tarafından yapılırken, daha sonra Samsun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’ne sevk edildi. Patlama sonrası rastgele bir riskin önüne geçebilmek ismine hastane önlem emelli boşaltıldı. Emniyet güçleri ise hastane etrafında güvenlik tedbirleri aldı.

Kaymakamlıktan açıklama
Türkeli Kaymakamlığı, 1 Haziran 2025 gecesi saat 23.30 sularında Türkeli Devlet Hastanesi’nde yaşanan olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Türkeli Devlet Hastanesi’nde vazifeli sıhhat çalışanımız; hastanede bulunduğu sırada tıbbi dolum sırasında gerçekleşen parlamayla birlikte şişenin patlaması sonucu yaralanmıştır. Birinci müdahalesi hastanede yapılan sıhhat çalışanımız, yanık ünitesi bulunan bir merkez olan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiştir. Olayla ilgili olarak gerekli idari ve isimli soruşturma başlatılmış olup süreç, ilgili kurumlar tarafından titizlikle yürütülmektedir. Kamuoyuna hürmetle duyurulur."

Bizi sosyal medyadan takip edin