Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Nisan, 2022 22:15 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Zeki Çaylı, Görevde 13.ncü Yılını Doldurdu

(Haber Merkezi) Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Belediye Başkanlığı görevinde 13 yılını geride bıraktı. Üst üste 3 dönem Belediye Başkanı seçilen Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, geride kalan 13 yıllık sürede ilçenin birçok önemli sorununu çalışma arkadaşları ile birlikte çözdü.

Çaylı, görev yaptığı süre içinde 70 bin m2 lik bir alan üzerine kurulan Ihlamur Teras Restaurant ve Bungalov Evler Projesini de hayata geçirdi. Çok sayıda insana ekmek kapısı olan devasa tesis, batı Karadeniz’in en büyük tesisi olma özelliğine de sahip.

Çaylı, Çıra Pazarı Sosyal Tesislerini de inşa ederek halkın ücretsiz kullanımına sundu. Su da yaşanan sorunları kökten çözen Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve çalışma arkadaşları, ilçedeki merkez ve mahalle yollarının % 95’ini tamamladı. Çaylı’nın hizmet dönemlerinde 70 bin ton asfalt döküldü, 35 yeni çocuk parkı kuruldu, 1.500 oturma bankı yerleştirildi, 250.000 m2 kilitli parke döşendi, 35.000 m bordür, 10.750 m istinat duvarı çekildi.

Alacağını alan, personeline düzenli maaş ve sosyal hakları ödemesi yapan Yenice Belediyesi, bu dönemlerde kurumsal kimlik de kazandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turkiyede en fazla yagis carsambaya dustu qZFLPbGd
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Türkiye’de en fazla yağış Çarşamba’ya düştü

Türkiye genelinde günün en yüksek yağış miktarı Samsun’un Çarşamba ilçesinde kaydedildi. Meteorolojik ölçümlere göre ilçeye 46,1 kilogram/metrekare yağış düştü.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde öğle saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli sağanak yağış ve fırtına, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son uyarıların ardından başlayan gök gürültülü sağanak, kısa sürede şiddetini artırarak cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Öte yandan yoğun yağışlar, bölgedeki su kaynaklarına da olumlu yansıdı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesindeki Çakmak Barajı’nda doluluk oranı kısa sürede önemli ölçüde yükseldi. 2026 yılı başında yüzde 52 seviyesinde olan baraj doluluk oranı, son yağışlarla birlikte yüzde 99,92 seviyesine ulaştı. Barajda halihazırda yaklaşık 71 milyon metreküp içme suyu bulunduğu bildirildi.

Meteorolojinin ölçümlerine göre Türkiye genelinde günün en yüksek yağış miktarı Samsun’un Çarşamba ilçesinde kaydedildi. İlçeye 46,1 kilogram/metrekare yağış düştü.

Bizi sosyal medyadan takip edin