Reklam
Reklam
123
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Mayıs, 2025 11:22 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Yılmaz’dan İSG Haftası Mesajı: “Önce İnsan, Önce Yaşam”

Öz Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla bir basın açıklaması yaparak, güvenli ve sağlıklı çalışma ortamlarının önemine dikkat çekti.

Başkan Yılmaz, iş sağlığı ve güvenliğinin yalnızca yöneticilerin değil, tüm çalışanların ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, “Her zaman ‘Önce insan, önce yaşam, önce ben’ diyoruz” dedi. Yılmaz, sendika olarak üretimin yanı sıra çalışanların sağlığını da en az o kadar önemsediklerini ifade etti.

Açıklamasında, iş kazalarının büyük çoğunluğunun önlenebilir olduğunu hatırlatan Yılmaz, “Uyarıların dikkate alınmadığı, risklerin görmezden gelindiği her çalışma ortamında kazalar tesadüf değil, ihmalin sonucudur” ifadelerini kullandı.

İş sağlığı ve güvenliği kurallarının cezalardan kaçmak için değil, çalışanların sevdiklerine sağ salim dönebilmeleri için var olduğunu belirten Yılmaz, bu alandaki sorumluluğun hem işverenlerde hem de çalışanlarda olduğunu söyledi.

“İşyerlerimizde daha güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir çalışma ortamı kurmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” diyen Yılmaz, konuşmasının sonunda tüm iş kazalarında hayatını kaybeden çalışanları rahmetle andı ve çelik işçilerinin İSG Haftası’nı kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosyada 19 mayista halk otobusleri ucretsiz olacak yg3f3lal
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak

Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin