Reklam
Reklam

Başkan Yavuz’dan İşçi Alımına Sert Tepki!

123 5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Nisan, 2025 10:03 tarihinde yayınlandı
0

CHP’li Yavuz’dan İl Özel İdaresi’ndeki İşçi Alımıyla İlgili Sert Tepki: “Adaletin Terazisi Bozuldu”

CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, İl Özel İdaresi’ne yapılan 32 kişilik işçi alım sürecine tepki gösterdi. Yazılı bir açıklama yayımlayan Yavuz, sürecin adil ve şeffaf yürütülmediğini öne sürerek, kamu vicdanının zedelendiğini belirtti.

Yavuz, işçi alım sürecinin duyurusunun halktan gizlendiğini, başvuru süresinin yalnızca 3 gün ile sınırlandırıldığını ve mülakat sonuçlarının kamuoyuna açıklanmadığını ifade etti. Sürecin kapalı kapılar ardında yürütüldüğünü savunan Yavuz, işe alınan kişilere yalnızca SMS yoluyla bilgi verildiğini söyledi.

“Koltuklar milletindir, torpile yer yok”

İşe alınanlar arasında bazı siyasilere yakın isimlerin bulunduğu yönündeki iddialara da dikkat çeken Yavuz, “Halk iş beklerken, torpille makam dağıtmak bu memlekete ihanettir” diyerek süreci yönetenlere tepki gösterdi.

Yavuz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu sadece bir işe alım meselesi değildir. Bu, adaletin, liyakatin, eşitliğin yerle bir edilmesidir. Bu halkın evlatları işsiz gezerken, koltuklar eş, dost, akraba ile doldurulamaz.”

“Karabük halkı uyanıyor”

CHP’li Yavuz, sürecin şeffaflıkla yürütülmesi ve yetkililerin kamuoyuna hesap vermesi gerektiğini belirterek, “Karabük halkı olarak adalet, liyakat ve şeffaflık istiyoruz” dedi. Halkın iradesinin görmezden gelinemeyeceğini vurgulayan Yavuz, Karabük’te artık kimsenin “keyfine göre at koşturamayacağını” söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin