Reklam
Reklam
123 5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Nisan, 2025 10:03 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Yavuz’dan İşçi Alımına Sert Tepki!

CHP’li Yavuz’dan İl Özel İdaresi’ndeki İşçi Alımıyla İlgili Sert Tepki: “Adaletin Terazisi Bozuldu”

CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, İl Özel İdaresi’ne yapılan 32 kişilik işçi alım sürecine tepki gösterdi. Yazılı bir açıklama yayımlayan Yavuz, sürecin adil ve şeffaf yürütülmediğini öne sürerek, kamu vicdanının zedelendiğini belirtti.

Yavuz, işçi alım sürecinin duyurusunun halktan gizlendiğini, başvuru süresinin yalnızca 3 gün ile sınırlandırıldığını ve mülakat sonuçlarının kamuoyuna açıklanmadığını ifade etti. Sürecin kapalı kapılar ardında yürütüldüğünü savunan Yavuz, işe alınan kişilere yalnızca SMS yoluyla bilgi verildiğini söyledi.

“Koltuklar milletindir, torpile yer yok”

İşe alınanlar arasında bazı siyasilere yakın isimlerin bulunduğu yönündeki iddialara da dikkat çeken Yavuz, “Halk iş beklerken, torpille makam dağıtmak bu memlekete ihanettir” diyerek süreci yönetenlere tepki gösterdi.

Yavuz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu sadece bir işe alım meselesi değildir. Bu, adaletin, liyakatin, eşitliğin yerle bir edilmesidir. Bu halkın evlatları işsiz gezerken, koltuklar eş, dost, akraba ile doldurulamaz.”

“Karabük halkı uyanıyor”

CHP’li Yavuz, sürecin şeffaflıkla yürütülmesi ve yetkililerin kamuoyuna hesap vermesi gerektiğini belirterek, “Karabük halkı olarak adalet, liyakat ve şeffaflık istiyoruz” dedi. Halkın iradesinin görmezden gelinemeyeceğini vurgulayan Yavuz, Karabük’te artık kimsenin “keyfine göre at koşturamayacağını” söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede hafif ticari arac sarampole devrildi 1 olu 2 yarali 5D1hhnj1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin