Reklam
Reklam
CH2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
05 Nisan, 2025 13:40 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Yaşar: “Madem Kendinizden Eminseniz, Koyun Sandığı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaştığı anket açıklamasına yazılı basın açıklamasıyla yanıt verdi.

Yaşar, “Madem kendinizden bu kadar eminsiniz, koyun seçim sandığını” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin 22 yıllık iktidarında Karabük’ün her geçen gün geriye gittiğini öne süren Vedat Yaşar, “25 yıl önce çevre illerden daha büyük ve çağdaş bir kent olan Karabük bugün göç veren, nüfusu azalan, teşvikten, yatırımlardan mahrum bir şehir haline geldi” dedi.

Yatırımların, sanayileşmenin ve kentleşmenin yetersizliğine dikkat çeken Yaşar, “Vaatlerle karın doymuyor. Niyet olabilir ama icraat nerede?” ifadelerine yer verdi.

Yaşar açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Yalanlarla, haksız tutuklamalarla, düzmece tanıklarla, işinize geldiği gibi yönlendirilen basınla bugüne kadar geldiniz. Ama gençlerimiz, kadınlarımız, emeklilerimiz ve çalışanlarımız artık ‘yeter’ diyor. Anket sonucu budur sayın Başkanım.”

Vedat Yaşar, açıklamasının sonunda “Her gün birinizi, bir gün hepinizi anlayışıyla siyaset yapılmaz. Eğer kendinize bu kadar güveniyorsanız, buyurun seçim sandığını koyun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
5f006679 e247 4ff9 8d97 d60813d8f5c3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Mayıs, 2026 11:02 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti heyeti Hıdırellez’de köy köy gezdi

Karabük’te AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Hıdırellez dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Baharın müjdecisi ve bolluğun simgesi olarak kabul edilen Hıdırellez, bu yıl da Karabük’te köy etkinlikleriyle kutlandı. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte il genelindeki çeşitli köylerde düzenlenen Hıdırellez programlarına katıldı.

Anadolu inancına göre darda kalanların imdadına yetişen Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas peygamberin yeryüzünde buluştukları gün olarak kabul edilen Hıdırellez’de, AK Parti heyeti birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi.

Heyet, Karabük merkeze bağlı Acıöz ve Başköy köyü ile Safranbolu ilçesine bağlı Karıt, Tokatlı, Toprakcuma ve Karapınar, Eskipazar’a bağlı Doğancılar, Eflani ilçesine bağlı Güngören ve Ulugeçit köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Etkinliklerde vatandaşlarla sohbet eden AK Parti heyeti, Hıdırellez’in Anadolu’nun köklü kültürel miraslarından biri olduğuna dikkat çekti. Ziyaretlere AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin