Başkan Yaşar: “Madem Kendinizden Eminseniz, Koyun Sandığı” - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
CH2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
05 Nisan, 2025 13:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Yaşar: “Madem Kendinizden Eminseniz, Koyun Sandığı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaştığı anket açıklamasına yazılı basın açıklamasıyla yanıt verdi.

Yaşar, “Madem kendinizden bu kadar eminsiniz, koyun seçim sandığını” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin 22 yıllık iktidarında Karabük’ün her geçen gün geriye gittiğini öne süren Vedat Yaşar, “25 yıl önce çevre illerden daha büyük ve çağdaş bir kent olan Karabük bugün göç veren, nüfusu azalan, teşvikten, yatırımlardan mahrum bir şehir haline geldi” dedi.

Yatırımların, sanayileşmenin ve kentleşmenin yetersizliğine dikkat çeken Yaşar, “Vaatlerle karın doymuyor. Niyet olabilir ama icraat nerede?” ifadelerine yer verdi.

Yaşar açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Yalanlarla, haksız tutuklamalarla, düzmece tanıklarla, işinize geldiği gibi yönlendirilen basınla bugüne kadar geldiniz. Ama gençlerimiz, kadınlarımız, emeklilerimiz ve çalışanlarımız artık ‘yeter’ diyor. Anket sonucu budur sayın Başkanım.”

Vedat Yaşar, açıklamasının sonunda “Her gün birinizi, bir gün hepinizi anlayışıyla siyaset yapılmaz. Eğer kendinize bu kadar güveniyorsanız, buyurun seçim sandığını koyun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
e 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Nisan, 2026 14:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bitki koruma ürünleri bayilerine denetim

Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri tarafından, Bitki Koruma Ürünleri (BKÜ) satışı yapan bayilere yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollerde, bayilerin mevzuata uygun faaliyet gösterip göstermediği titizlikle incelendi. Denetimlerde ayrıca ürünlerin ruhsat durumları, saklama koşulları ve kayıt düzeni detaylı şekilde kontrol edildi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdal Kaya, çiftçilerin güvenli ve doğru ürün kullanımı açısından denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Kaya, bitki koruma ürünlerinin bilinçsiz kullanımının hem insan sağlığına hem de çevreye zarar verebileceğine dikkat çekerek, üreticilerin yalnızca yetkili bayilerden alışveriş yapmaları ve teknik tavsiyelere uymaları gerektiğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin