Reklam
Reklam

Başkan Yaşar: “Madem Kendinizden Eminseniz, Koyun Sandığı”

CH2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
05 Nisan, 2025 13:40 tarihinde yayınlandı
0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaştığı anket açıklamasına yazılı basın açıklamasıyla yanıt verdi.

Yaşar, “Madem kendinizden bu kadar eminsiniz, koyun seçim sandığını” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin 22 yıllık iktidarında Karabük’ün her geçen gün geriye gittiğini öne süren Vedat Yaşar, “25 yıl önce çevre illerden daha büyük ve çağdaş bir kent olan Karabük bugün göç veren, nüfusu azalan, teşvikten, yatırımlardan mahrum bir şehir haline geldi” dedi.

Yatırımların, sanayileşmenin ve kentleşmenin yetersizliğine dikkat çeken Yaşar, “Vaatlerle karın doymuyor. Niyet olabilir ama icraat nerede?” ifadelerine yer verdi.

Yaşar açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Yalanlarla, haksız tutuklamalarla, düzmece tanıklarla, işinize geldiği gibi yönlendirilen basınla bugüne kadar geldiniz. Ama gençlerimiz, kadınlarımız, emeklilerimiz ve çalışanlarımız artık ‘yeter’ diyor. Anket sonucu budur sayın Başkanım.”

Vedat Yaşar, açıklamasının sonunda “Her gün birinizi, bir gün hepinizi anlayışıyla siyaset yapılmaz. Eğer kendinize bu kadar güveniyorsanız, buyurun seçim sandığını koyun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

KOF-DER’den müzik şölenine davet

kof derden muzik solenine davet 8JQmheLD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.

KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin