Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ocak, 2024 20:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Vidinlioğlu’ndan adaylık açıklaması

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, MHP’den belediye başkan adayı gösterilen Yüksel Aydın’ı tebrik ederek, "Bugüne kadar da davamıza, partimize, genel başkanımıza layık olmak için çalıştım. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizin adayı Sayın Yüksel Aydın olmuştur. Duamız da niyazımız da hep hayradır. Hayırlı olsun" dedi.
MHP tarafından Kastamonu Belediye başkanlığı için MHP eski il başkanı Yüksel Aydın aday gösterildi. Aydın’ın aday gösterilmesi sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Yüksel Aydın’ı tebrik etti.
Yerel seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Vidinlioğlu, "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin takdirleri ile 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde hemşehrilerimizin de büyük teveccühü ile Kastamonu Belediye Başkanı oldum. Bugüne kadar da davamıza, partimize, genel başkanımıza layık olmak için çalıştım. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizin adayı Sayın Yüksel Aydın olmuştur. Duamız da niyazımız da hep hayradır. Hayırlı olsun" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kurban pazarı yüzleri güldürdü: “Hayvanların çoğunu sattık”

Samsun’un Canik ilçesinde kurulan kurban pazarı, bayram öncesi hem satıcının hem alıcının yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala pazardaki birçok besici, getirdikleri hayvanların büyük kısmını sattıklarını belirtti.
Küçükbaş kurbanlıkların 15 ile 20 bin TL, büyükbaşların ise 80 ile 300 bin TL ortasında alıcı bulduğu pazarda, fiyatların her bütçeye uygun olduğu söz edildi.

"7 günde 20 hayvan sattım"
30 büyükbaş hayvanla pazara gelen besici Mürsel Şahin, satışlardan mutlu olduğunu belirterek, "6 gündür buradayım. 30 hayvan getirdim, elimde yalnızca 10 kaldı. Daha bayrama 7-8 gün var, hepsini satarım diye umuyorum. Hayvanlarım 500-600 kilo ortasında, fiyatları da 170 bin TL ile 300 bin TL ortası. Allah herkesin işini rast getirsin" dedi.

"Fiyatlar uygun, satışlar iyi"
Ahmet Mısırcı da fiyatların makul düzeylerde olduğunu vurgulayarak, "5-6 hayvanım kaldı. Bayrama kadar biter. 250 kiloluk hayvanlar 150-160 bin TL, dişiler ise 80-100 bin TL ortası. Kurban fiyatları çok değil, vatandaş bütçesine nazaran hayvan bulabiliyor" formunda konuştu. Pazardaki ağır ilgiden mutlu kalan Celal Payze ise, "Durum çok âlâ. Kendi kapımda büyüttüğüm hayvanları sattım. Koyunları 15-20 bin TL’ye verdik. Yaklaşık 100 koyun, 25-30 da büyükbaş sattık. Bu sene bereketli geçti" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin