Başkan Vidinlioğlu, vatandaşların taleplerini dinledi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2023 13:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Vidinlioğlu, vatandaşların taleplerini dinledi

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, “mahalleler soruyor” programı çerçevesinde Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlediği toplantıda vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun düzenlediği “mahalleler soruyor” programı Beyçelebi Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelmek, talep, öneri, ihtiyaçlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla mahalleleri ziyaret eden Başkan Vidinlioğlu’nun Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlediği toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya mahalle sakinlerinin yanı sıra, MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri de katıldı. Başkan yardımcıları ve birim amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Vidinlioğlu’na iletilen konuların hızlı çözümü adına gerekli adımlar atıldı.
Toplantıda konuşan Vidinlioğlu, “Mahalle toplantılarımızın ilkini Candaroğlu Mahallemizde gerçekleştirmiştik. Bugün ikincisini de Beyçelebi Mahallemizde gerçekleştirdik. Güzel bir Kastamonu akşamında hemşehrilerimle bir arada olduk. Biz bu toplantıları çok önemsiyoruz. Burada ortak akıl var. Bizim yönetim anlayışımız içerisinde çok kıymetli bir parametre. Hemşehrilerimizin fikirlerini çok önemsiyoruz. Onların isteklerini, taleplerini ve önerilerini birebir sohbetlerimizde masaya yatırıyor, çözümü noktasında da hızlı adımları atıyoruz. Bugünkü toplantımızda 4 yılı aşkın süredir Kastamonumuz için yaptığımız projeleri ve gerçekleştirdiğimiz çalışmaları anlattık. Yine Beyçelebi Mahallemiz özelinde yaptığımız çalışmaları da mahalle sakinlerimizle paylaştık. Ardından mahalle sakinlerimizi dinledik. Bize ilettikleri konuları hızlı neticelendirmek üzere notlarımızı aldık, çalışmalarımızı başlattık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla şehrimizin gelişimi, hemşerilerimizin mutluluğu için çalışmaya ilk günkü aşkla devam edeceğiz. Beyçelebi Mahallemizin çok kıymetli sakinlerine toplantımıza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyorum. Mahalle toplantılarımızı sürdürecek, hemşerilerimizi dinleyemeye ve Kastamonu’muzun güçlü yarınları birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonudaki fabrika yangini kontrol altina alindi 6nwm4CCf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’daki fabrika yangını kontrol altına alındı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan fabrika yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Kastamonu’nun Tosya ilçesi Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi Mehmetçik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Filterteks firmasına ait endüstriyel tekstil ve filtre malzemeleri üretimi yapan fabrikanın depo ve ofis bölümüne henüz belirlemeyen sebeple yangın çıktı. Yangın sırasında dumanları fark eden fabrika sahibi İ.Y. durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yangını imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına almak için çalışma başlattı. Daha sonra bölgeye Kargı ilçesinden itfaiye ekipleri ile Tosya Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri sevk edildi. Çok sayıda ekip fabrika çevresinden ve fabrika içerisinden yangına müdahale etti. Ekiplerin uzun çabaları neticesinde yangın imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının büyük ölçüde söndürüldüğü fabrikada ekipler söndürme ve soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yangın haberini alan çalışanlar da duyar duymaz fabrikaya geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin