Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2023 13:20 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Vidinlioğlu, vatandaşların taleplerini dinledi

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, “mahalleler soruyor” programı çerçevesinde Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlediği toplantıda vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun düzenlediği “mahalleler soruyor” programı Beyçelebi Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelmek, talep, öneri, ihtiyaçlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla mahalleleri ziyaret eden Başkan Vidinlioğlu’nun Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlediği toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya mahalle sakinlerinin yanı sıra, MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri de katıldı. Başkan yardımcıları ve birim amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Vidinlioğlu’na iletilen konuların hızlı çözümü adına gerekli adımlar atıldı.
Toplantıda konuşan Vidinlioğlu, “Mahalle toplantılarımızın ilkini Candaroğlu Mahallemizde gerçekleştirmiştik. Bugün ikincisini de Beyçelebi Mahallemizde gerçekleştirdik. Güzel bir Kastamonu akşamında hemşehrilerimle bir arada olduk. Biz bu toplantıları çok önemsiyoruz. Burada ortak akıl var. Bizim yönetim anlayışımız içerisinde çok kıymetli bir parametre. Hemşehrilerimizin fikirlerini çok önemsiyoruz. Onların isteklerini, taleplerini ve önerilerini birebir sohbetlerimizde masaya yatırıyor, çözümü noktasında da hızlı adımları atıyoruz. Bugünkü toplantımızda 4 yılı aşkın süredir Kastamonumuz için yaptığımız projeleri ve gerçekleştirdiğimiz çalışmaları anlattık. Yine Beyçelebi Mahallemiz özelinde yaptığımız çalışmaları da mahalle sakinlerimizle paylaştık. Ardından mahalle sakinlerimizi dinledik. Bize ilettikleri konuları hızlı neticelendirmek üzere notlarımızı aldık, çalışmalarımızı başlattık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla şehrimizin gelişimi, hemşerilerimizin mutluluğu için çalışmaya ilk günkü aşkla devam edeceğiz. Beyçelebi Mahallemizin çok kıymetli sakinlerine toplantımıza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyorum. Mahalle toplantılarımızı sürdürecek, hemşerilerimizi dinleyemeye ve Kastamonu’muzun güçlü yarınları birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 06 06 at 13.46.15
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Haziran, 2026 13:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Köse’den Karabük’ün il oluşunun 31. yılı mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük’ün il statüsü kazanmasının 31. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Köse, yayımladığı yazılı mesajda, Karabük’ün Türkiye’nin sanayileşme hamlesindeki tarihi rolüne ve taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Karabük’ü “Emeğin ve Alın Terinin Başkenti” olarak nitelendiren Köse, kentin il oluşunun 31. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.

Köse, mesajında şunları kaydetti:

“Karabük, Türkiye’nin ağır sanayi hamlesine öncülük eden Demir Çelik Fabrikaları ile ülkemizin kalkınmasında tarihi bir rol oynamış; etrafında şekillenen yaşamla modern bir Cumhuriyet kentine dönüşmüştür. Bizler de Dünya Miras Kenti Safranbolu olarak, bu büyük ailenin en kıymetli parçalarından biri olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Sanayinin gücü ile tarihin ve kültürün zarafetini harmanlayan bu eşsiz coğrafya, dün olduğu gibi bugün de ülkemize değer katmaya devam etmektedir.”

Cumhuriyet kenti Karabük’ü daha aydınlık yarınlara taşımanın ortak bir sorumluluk olduğunun altını çizen Köse, kentin gelişimine emek veren ve değer katan tüm vatandaşlara sevgi ve saygılarını iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin