Ramazan Öztürk tarafından
15 Şubat, 2024 11:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Başkan Vergili’den Millet Lokantası Projesi

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili yeni dönem projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Vergili 8. önemli proje olarak Millet Lokantası projesini 4. dönem projesi olarak açıkladı.

Başkan Vergili yaptığı açıklamada; "Yaklaşık 200 kişi kapasiteli ve günde en az bin kişiye yemek verilebilecek Millet Lokantası Projesi, Karabük Merkezdeki Eski Balık Pazarı olarak bilinen otobüs duraklarının olduğu yerde Çay Yolu Parkı Projesinin içerisinde yapılacaktır. Üç kap yemek, su ve ekmek ücreti 50 TL olarak belirlenmiştir. Enflasyon oranının yüksek olduğu günümüzde vatandaşlarımıza günlük hayatı kolaylaştırmak istiyoruz ve bu minvalde projeler geliştiriyoruz. Yani halktan aldığımızı yine halka geri veriyoruz. Bu amaçla dar gelirli vatandaşlarımıza yardımcı olmak için Millet Lokantasını açacağız. İşçi, emekli, memur, öğrenci tüm vatandaşlarımız Millet Lokantamızda hijyenik bir ortamda belediyemiz tarafından hazırlanan ucuz ancak kaliteli yemeklerimizden tadabilecekler" dedi. (Ramazan Öztürk)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alevlere teslim olan ahşap ev küle döndü

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap mesken yanarak kullanılamaz hale geldi.
Olay, Bozkurt ilçesi Kocaçam köyü Bal Yemez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ali Dinç’e ilişkin iki katlı ahşap meskende şimdi bilinmeyen sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen. Bozkurt itfaiye grupları ile Bozkurt Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarının müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında iki katlı ahşap konut ise büsbütün yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin