Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Hazreti Muhammed’in tüm insanlığa rahmet olarak gönderildiğini vurgulayarak, Peygamber Efendimizin üstün şahsiyeti ve ahlakının bütün insanlığa örnek olduğunu kaydetti.
Vergili mesajında; “Bu hafta, özünde güzel ahlak, doğruluk ve sevgi olan, bütün insanların mutluluğunu esas alan İslam’ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğumunu idrak ediyoruz. Bu bakımdan dini, dünyevi ve ahlakı hayatımızın en büyük şahsiyeti hiç şüphesiz ki sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’tir.
Vergili, kutlu doğum haftası mesajında, insanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için temel insani değerleri ortaya koyan yüce Peygamberin doğumunun tüm insanlık için karanlıktan bir kurtuluş ışığı olduğunu belirterek “Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemizin ve İslam dünyasının Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, tüm insanlık için barış, sevgi, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için fırsat olarak değerlendirilmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.


Başkan Vergili’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.


