Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Hazreti Muhammed’in tüm insanlığa rahmet olarak gönderildiğini vurgulayarak, Peygamber Efendimizin üstün şahsiyeti ve ahlakının bütün insanlığa örnek olduğunu kaydetti.
Vergili mesajında; “Bu hafta, özünde güzel ahlak, doğruluk ve sevgi olan, bütün insanların mutluluğunu esas alan İslam’ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğumunu idrak ediyoruz. Bu bakımdan dini, dünyevi ve ahlakı hayatımızın en büyük şahsiyeti hiç şüphesiz ki sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’tir.
Vergili, kutlu doğum haftası mesajında, insanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için temel insani değerleri ortaya koyan yüce Peygamberin doğumunun tüm insanlık için karanlıktan bir kurtuluş ışığı olduğunu belirterek “Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemizin ve İslam dünyasının Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, tüm insanlık için barış, sevgi, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için fırsat olarak değerlendirilmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.


0
Başkan Vergili’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.


