Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Nisan, 2019 13:26 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Vergili’den Berat Kandili Mesajı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında; şu ifadelere yer verdi:

“Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen, ayrıca mübarek Ramazan ayının da bir müjdecisi olan Berat Kandili değerli halkımız başta olmak üzere İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini dilerim.
Kandiller, yüce dinimizin özel günleri olmalarının yanı sıra bizleri birliğe, dirliğe, kardeşliğe, paylaşmaya, barışa ve sevgiye çağıran müstesna zamanlardır. 11 ayın Sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu hassas süreçten geçtiğimiz şu süreçte milli birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine vesile olmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan ayının müjdeleyicisi mübarek Berat Kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmanı temenni ediyorum”

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 6
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Mayıs, 2026 14:40 tarihinde yayınlandı
0

İŞKUR’dan kapsamlı saha çalışması

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Karabük İl Müdürlüğü tarafından, İşgücü Piyasası Araştırması kapsamında kent genelinde saha çalışması yürütüldü. Çalışmalar çerçevesinde 260 iş yeri ziyaret edilerek iş gücü piyasasına ilişkin güncel veriler toplandı.

Karabük’te gerçekleştirilen araştırmada sektörlerin mevcut durumu, işverenlerin eleman ihtiyacı, açık iş talepleri ve meslek bazlı istihdam eğilimleri detaylı şekilde incelendi. Elde edilen verilerle bölgedeki iş gücü piyasasının mevcut yapısının ortaya konulması hedeflendi.

İŞKUR yetkilileri, saha çalışmalarından elde edilen verilerin analiz edilerek rapor haline getirileceğini, bu raporların ise istihdam politikalarının geliştirilmesine katkı sunacağını ifade etti. Ayrıca işveren ile iş arayan arasındaki uyumun güçlendirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin