Reklam
Reklam

Başkan Vergili’den Avrupa Konseyine Filistin Tepkisi

Yusuf Korkmaz tarafından
24 Ekim, 2023 15:10 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediye Başkanı Rafet ,Vergili, Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Meclisi 45. Kurul toplantısına katıldı. Başkan Vergili, Siyasi Grup toplantısı açılışı öncesi Ukrayna’da savaşta ölenler için bir dakikalık saygı duruşu anonsunun yapılıp, Filistin ve Gazze’de ölen sivillerden bahsedilmediği için saygı duruşuna katılmayarak tepkisini gösterdi

Başkan Vergili’nin bu tepkisinden sonra tercüme hatası olduğunun söylenmesi üzerine söz alan Başkan Vergili olaya tepki gösterdi.

Başkan Vergili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ Bugün ki gündemimiz, Türkiye Heyeti olarak gerçekleştirdiğimiz koordinasyon toplantımızdan sonra, ECR Avrupa Muhafazakarlar ve Reformistler grubundaki siyasi grup toplantımız devam ediyor. Siyasi Grup toplantısı açılışında Ukrayna ‘da savaşta ölenler için bir dakikalık saygı duruşu anonsu yapıldı. Filistin ve Gazze de ölen sivillerden bahsedilmediği için saygı duruşuna katılmadık. Toplantı sonunda bu konuyla ilgili söz istedim ve tepkimi dile getirdim. Toplantı yöneticisi tercüme de bir hata olduğunu, Gazze de ölen sivilleri de belirttiğini söyledi ve özür dilediler” dedi. (Yusuf Korkmaz)

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Gümüşhane’de polis ekiplerinden YKS’ye giren öğrencilere destek

gumushanede polis ekiplerinden yksye giren ogrencilere destek Qb5Cc6sO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de 2026 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında polis ekipleri, sınava yetişmekte güçlük yaşayan öğrenciler için destek sağladı.

2026 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması amacıyla ekipler tarafından gerekli destek ve yönlendirme faaliyetleri yürütüldü. Bu kapsamda sınava geç kalma riski bulunan 2 öğrenci ekipler tarafından sınav merkezlerine zamanında ulaştırıldı. Kimlik belgesiyle ilgili sorun yaşayan 1 öğrenci ise ilgili kuruma götürülerek işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınav merkezine ulaştırıldı.

Yapılan çalışmalarla toplam 3 öğrencinin sınav merkezlerine zamanında yetişmesi sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin