Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
24 Ekim, 2023 15:10 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Vergili’den Avrupa Konseyine Filistin Tepkisi

Karabük Belediye Başkanı Rafet ,Vergili, Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Meclisi 45. Kurul toplantısına katıldı. Başkan Vergili, Siyasi Grup toplantısı açılışı öncesi Ukrayna’da savaşta ölenler için bir dakikalık saygı duruşu anonsunun yapılıp, Filistin ve Gazze’de ölen sivillerden bahsedilmediği için saygı duruşuna katılmayarak tepkisini gösterdi

Başkan Vergili’nin bu tepkisinden sonra tercüme hatası olduğunun söylenmesi üzerine söz alan Başkan Vergili olaya tepki gösterdi.

Başkan Vergili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ Bugün ki gündemimiz, Türkiye Heyeti olarak gerçekleştirdiğimiz koordinasyon toplantımızdan sonra, ECR Avrupa Muhafazakarlar ve Reformistler grubundaki siyasi grup toplantımız devam ediyor. Siyasi Grup toplantısı açılışında Ukrayna ‘da savaşta ölenler için bir dakikalık saygı duruşu anonsu yapıldı. Filistin ve Gazze de ölen sivillerden bahsedilmediği için saygı duruşuna katılmadık. Toplantı sonunda bu konuyla ilgili söz istedim ve tepkimi dile getirdim. Toplantı yöneticisi tercüme de bir hata olduğunu, Gazze de ölen sivilleri de belirttiğini söyledi ve özür dilediler” dedi. (Yusuf Korkmaz)

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin