Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2015 14:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Vergili Ovacık’ta İncelemelerde Bulundu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ovacık Belediyesi için daha önce sözünü verdiği hizmetleri yerine getirmek üzere ilçede incelemelerde bulundu. Daire müdürleriyle birlikte ilçeye yapılacak olan mahalle çeşmeleri, mezarlık düzenlemesi ve yolların bakım onarım işlerini yerinde inceleyen Vergili, havaların düzelmesiyle birlikte çalışmaların başlayacağını söyledi ve “Ovacık uzun yıllardan bu yana ihmal edilmiş bir ilçemiz. Mustafa başkanımızla birlikte burasını yaşanabilir bir ilçe haline getirmeye kararlıyız. Çalışmalarımız sadece bunlarla sınırlı kalmayacak. 4 yılın sonunda hemen hemen tüm ihtiyaçları giderilmiş bir Ovacık hedefliyoruz” dedi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin temaslarından ve katkılarından dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun da yaptığı açıklamada; “İlk etapta yollarımızın bakım ve onarımı, mezarlık düzenlemesi ve mahalle çeşmelerini ele aldık. Rafet başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ovacık’ın genel olarak çok eksiği var. Bunları sadece yerel yönetim olarak karşılamamız çok zor. Merkezi hükümetin de bir çok yönden geri kalmış ilçemize sahip çıkması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin