Başkan Vergili Ovacık’ta İncelemelerde Bulundu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2015 14:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Vergili Ovacık’ta İncelemelerde Bulundu

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ovacık Belediyesi için daha önce sözünü verdiği hizmetleri yerine getirmek üzere ilçede incelemelerde bulundu.
Daire müdürleriyle birlikte ilçeye yapılacak olan mahalle çeşmeleri, mezarlık düzenlemesi ve yolların bakım onarım işlerini yerinde inceleyen Vergili, havaların düzelmesiyle birlikte çalışmaların başlayacağını söyledi ve “Ovacık uzun yıllardan bu yana ihmal edilmiş bir ilçemiz. Mustafa başkanımızla birlikte burasını yaşanabilir bir ilçe haline getirmeye kararlıyız. Çalışmalarımız sadece bunlarla sınırlı kalmayacak. 4 yılın sonunda hemen hemen tüm ihtiyaçları giderilmiş bir Ovacık hedefliyoruz” dedi.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin temaslarından ve katkılarından dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun da yaptığı açıklamada; “İlk etapta yollarımızın bakım ve onarımı, mezarlık düzenlemesi ve mahalle çeşmelerini ele aldık. Rafet başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ovacık’ın genel olarak çok eksiği var. Bunları sadece yerel yönetim olarak karşılamamız çok zor. Merkezi hükümetin de bir çok yönden geri kalmış ilçemize sahip çıkması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede yamactan kopan dev kayalar insaat halindeki binanin ustune dustu APwlpeRQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Gümüşhane’de yamaçtan kopan dev kayalar, inşaat halindeki binanın üstüne düştü

Gümüşhane’de gece saatlerinde yamaçtan kopan dev kayalar, inşaat halindeki binaya zarar verdi.

Olay, Gümüşhane merkez Yenimahalle Mahallesi Kazımkarabekir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartman inşaatının arkasında bulunan dağ yamacından kopan dev kayalar, inşaat alanına düştü. Büyük gürültüyle yaşanan olayda inşaat halindeki bina zarar gördü. Gece saatlerinde meydana gelen olay nedeniyle çevre binalarda yaşayan vatandaşlar da tedirginlik yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede güvenlik önlemi alarak çevrede inceleme yaptı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin