Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Nisan, 2016 14:49 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Vergili İki Mahalleyi Daha Birleştirdi

Karabük Belediyesi tarafından yapılan, Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesini birbirine bağlayan yaya köprüsü törenle hizmete açıldı. Açılışa Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesi halkı yoğun ilgi gösterdi.

Yaya köprüsü açılış törenine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, Emekliler Derneği Celal Bulut, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Karabacak, meclis üyeleri, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili açılış konuşmasında tek amacının Karabük’e yeni bir kimlik katmak ve yaşanabilir bin kent olma yolunda çalışmak olduğunu söyledi.

Vergili;  “Şu andaki tek amacımızı kentimize yeni bir kimlik katmak ve kentimizde yeni yaşam alanlarını çoğaltmak ve daha refah mutluk bir şekilde yaşamayı sağlamak için elimizden geldiği kadar gece gündüz çalışıyoruz. Şu anda Karabük’te neler yapılıyor derseniz sizlere vaat etmiş olduğumuz büyük hizmetlerin tamamının inşaatları devam ediyor. İnşallah bu yıl sonuna kadar 5000 Evler ile Safranbolu’yu bağlayan köprünün açılışını hep birlikte yapacağız. Hiçbir aksaklığımız olmayacak. Aynı şekilde Araç Çayında su toplayamayacağız ama etrafını çok güzel güzelleştireceğiz. Yıl sonundan sonra spor vadisinin yapımına başlayacağız. 100. Yıl Mahallesindeki Yaşam Kompleksi bitmek üzere. Görev süremiz içerisinde burada ki gibi en az dört veya beş tane köprü yapacağız. Çok yakında Onel’in oradan Zonguldak Caddesine geçecek olan bir üst geçit projemiz vardı onu hayata geçireceğiz. Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı söz verdi. Biz sözümüzün arkasındayız dedi. Devlet Demir Yolları ile ilgili çalışmalar çok yakında başlayacak. Buradan Mehmet Ali Şahin Bey’e teşekkür ediyorum. Programı kendisi takip ediyor. Devlet Demir Yolları arazileri Karabük’e çok güzel bir cadde kazandıracak. Karabük’ün iki tarafını da birleştirmiş olacağız. Bağ-Essan Sanayi Sitesinde bulunan arkadaşlarımıza yeni bir yer temin edeceğiz. İsterlerse bu yere gitmek için bu programı hayata geçirebilirler. Buradaki yerlerinin değerlenmesi içinde elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bizim işimiz bir tarafı yıkıp öbür tarafı mağdur etmek değil. Eğer bir yer yıkılıyorsa oradaki vatandaşlarımızın da menfaatini en iyi şekilde korumak. Soğuksu’da ki kentsel dönüşüm projesinden Karabük Belediyesi kendisine ait olan 33 tane daireden feragat etmiştir. Karabük Belediyesi yapmış olduğu hizmetler ile ilgili bir gün dahi parasal problem yaşamamıştır. Şu anda hayata geçecek olan tüm projeler Belediyemiz tarafından hazırlanmış, hiçbir kredi almadan uygulamalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadarda Belediyemizin borçları artmadı, belki de en az yüzde 50 azalmış durumdadır. Şimdi herkes sorabilir parayı nasıl ve nerden buluyorsun diye, halkımızın duası bizim işlerimizi rast getiriyor, bir gün dahi sıkıntı yaşamıyoruz, hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
6f46ccad fa1b 4a21 8e49 586ae4eeeaf1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
12 Haziran, 2026 10:15 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

KARDEMİR’e “Yılın Kurumsal Kan Bağışçısı” ödülü

Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından KARDEMİR, Türk Kızılay tarafından düzenlenen Türk Kızılay Ödülleri Töreni’nde “Yılın Kurumsal Kan Bağışçısı” kategorisinde Türkiye üçüncülüğü ödülüne layık görüldü.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende KARDEMİR’e verilen ödül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi. Şirket adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Oflaz aldı.

KARDEMİR’den yapılan açıklamada, çalışanların gönüllü katkılarıyla sürdürülen kan bağışı faaliyetlerinin toplumsal dayanışmaya önemli katkılar sunduğu belirtilerek, bu anlamlı ödülün kurum için gurur kaynağı olduğu ifade edildi.

Türk Kızılay’ın 158’inci kuruluş yıl dönümünde verilen ödülün, iyilik, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün güçlenmesine yönelik çalışmalara verilen değerin bir göstergesi olduğu vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, afetler, acil durumlar ve sağlık hizmetlerinde üstlendiği kritik görevlerle Türkiye’nin en köklü yardım kuruluşları arasında yer alan Türk Kızılay’ın 158’inci kuruluş yıl dönümü kutlanarak, insanlığa umut olan çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin