Başkan Vergili Asfalt Çalışmalarının Tüm Mahallelerde Devam Edeceğini Belirtti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2017 13:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Vergili Asfalt Çalışmalarının Tüm Mahallelerde Devam Edeceğini Belirtti

Bayır Mahallede bozuk olan eski asfaltlar freze makinesiyle sökülüyor, yerine sıcak asfalt kaplanıyor. Karabük Belediyesi yapmış olduğu plan program dâhilinde asfalt çalışmalarını süratli bir şekilde sürdürüyor.

Geçmiş yıllarda eski asfalt kaldırılmadan yenisinin yapılması yol kotlarının yükselmesine neden olurken, Karabük Belediyesi freze aracıyla eskimiş ve yıpranmış asfaltları sökerek, yeni asfalt ile daha temiz ve düzgün bir yüzey üzerine atıyor. Asfalt kazıma makinesiyle eski asfalt kaldırılarak, yol kotu düşürüldükten sonra yeni asfalt seriliyor. Bu sayede kaldırımla yol arasında neredeyse kaybolmuş kot farkı da bu kazıma sayesinde yeniden olması gereken seviyelere gelmiş oluyor.

Her gün bozuk ve yıpranmış yollar kazınarak asfaltlanıyor. Böylelikle yollar daha kaliteli ve sağlam hale geliyor. Asfalt sökme ve yenileme çalışmalarının hız kesmeden tüm mahallelerde devam edeceğini belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili açıklamasında; “Biz mümkün olduğu kadar yama yapmadan sıcak asfalt çalışması yapacağız diye halkımıza söz verdik. Sıcak asfaltla şehrimize yakışan yol yapacağız. Üst üste asfalt yapmıyoruz. Bozuk yolların üstünü asfaltla kaplamıyoruz. Freze makine bozuk asfaltı yoldan tamamen kazıyor, zemini pürüzsüz hale getiriyor, ondan sonra yepyeni asfaltı döküyoruz” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi gerceklestirildi bEGjP6xO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, İl Jandarma Komutanı Alb. Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in katılımıyla “Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen suçla mücadele operasyonları ele alındı. Güvenlik güçlerinin sahadaki çalışmaları ve operasyonel faaliyetleri değerlendirildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamaların da masaya yatırıldığı toplantıda, alınacak önlemler ve koordinasyon çalışmaları üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin