Nurettin Acar tarafından
18 Mayıs, 2020 12:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Ünal’dan 19 Mayıs mesajı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Ünal mesajında, 19 Mayısın Türk Ulusunun yeniden doğuş günü olduğunu belirterek, “Bu coğrafyada yaşayan herkesin ortak doğum günüdür. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık ve özgürlük yolunda başlattığı mücadele dün olduğu gibi bugün de insanlığın ortak mücadele mirası olarak bütün uluslara ışık oluyor. Kurtuluş ve kuruluş mücadelemiz, Cumhuriyet devrimlerimiz insanlığın ortak mirasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ulusal kurtuluş mücadelesini verenlere, bu ülke uğruna hayatını veren şehitlere, aydınlanma ve bağımsızlık mücadelesinde yitirdiklerimize sonsuz saygı, şükran ve minnetimi sunuyorum. Bağımsızlığımızın ilk ateşi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da ehliyet e-sınavında kopya düzeneği ele geçirildi

Samsun’un Bafra ilçesinde yapılan ehliyet e-sınavında bir adayın şüpheli hareketleri üzerine yapılan kontrollerde kopya çekmek amacıyla hazırlanmış elektronik düzenek ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, sınava giren K.Ü.’nün (58) sınav esnasındaki davranışlarının dikkat çekmesi üzerine sınav sonrasında detaylı üst araması yapıldı. Yapılan aramada 1 adet kulaklık, 1 adet powerbank, 1 adet cep telefonu, 1 adet taşınabilir Wi-Fi cihazı ve 1 adet düğme şeklinde gizli kamera ele geçirildi.
Yetkililerle yapılan görüşmede, kopya düzeneğinin sınav öncesinde yerleştirildiği ve bu şekilde sınava girildiğinin anlaşıldığı bildirildi. Olayla bağlantılı olarak K.Ü. (58) ile Y.O. (48) hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin