blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2024 20:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Ünal’dan 1 Mayıs mesajı

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlamaa mesajı yayımladı.
Başkan Ünal, mesajında “En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültüre sahibiz. Bu kültürün gelecek nesillere taşınması adına, 1 Mayıs çok büyük anlam ifade etmektedir. Çalışan vatandaşlarımızın birlik, beraberlik ve dayanışma günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, huzur içinde, coşkuyla, bir bayram havasında kutlamasının aynı zamanda toplumsal barışa da katkı sağlayacağı unutulmamalıdır. 1 Mayıs’ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi dileğiyle. Ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına büyük emek veren çalışanlarımızın ’1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Normal doğum eylem planı düzenlendi

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından " Olağan Doğum Aksiyon planı Programı " kapsamında Ebelik Eğitimlerinin Güçlendirilmesi maksadıyla vilayet genelinde kamu ve özel hastanelerdeki ebelerin bilgi ve marifetlerini geliştirmek emeliyle eğitim düzenlendi.
Zonguldak Bayan Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Düzenlenen Eğitime İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Lideri Uzm. Dr. Pınar Menderes Turhan, Lider Yardımcısı Hasret Birinci, Halk Sıhhati Hizmetleri Lideri Dr. Sevilen Köktürk ve çok sayıda Sıhhat çalışanı katıldı. Bayan Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans Salonunda geniş kapsamlı olarak düzenlenen eğitimi Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Ebelik Kısmı Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Hacer Yalnız Dilcen, Dr. Öğretim Üyesi Yeliz Çakır Koçak, Araştırma Vazifelisi Ebru Bulut tarafından verildi.
Düzenlenen eğitimin gerisinde bir konuşma yapan Kamu Hastaneleri Hizmetleri Lideri Uzm. Dr. Pınar Menderes Turhan Ebelik mesleğinin kutsallığına ve ehemmiyetine değinerek Şöyle dedi:
"Doğal olan olağan doğum sloganı ile annelerin üreme sıhhatlerinin korunması, inançlı ve konforlu şartlarda doğum yapmalarının sağlanmasını hedefleyen 2025 yılı olağan doğum hareket planı çalışmalarının ülkemizde ve vilayetimizde tüm süratiyle sürdürmekteyiz. Kelam konusu çalışmalar kapsamında doğum hizmetinde etkin rol alan Ebeler başta olmak üzere tüm Sıhhat çalışanının bu mevzudaki farkındalığının artırılmasını hedefliyoruz."

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.