Reklam
Reklam
baskan un muhru teslim aldi Zspmkg1E jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2024 08:48 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Ün, mührü teslim aldı

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün’e, eski başkan İbrahim Sarıcaoğlu hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başkanlık mührünü teslim etti.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Kavak Belediye Başkanı seçilen Şerif Ün’e eski Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sarıcaoğlu başkanlık mührünü Başkan Ün’e teslim ederek görevinde başarılar diledi.

“Bu bir hizmet yarışıdır”

Başkan Ün, ziyarette yaptığı konuşmada başkanlık mührünü Kavak halkı adına aldığını belirterek eski başkan Sarıcaoğlu’na bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ün, “Unutulmasın. Bugün biz, yarın bir başkası olacaktır. Bu bir hizmet yarışıdır. Sağ olsun, var olsun. Biz herkesin belediye başkanı olacağız, kimseyi ayırmayacağız tüm Kavak halkını kucaklayacağız” dedi.

“Siyasi geçmişi bir kenara bıraktık”

Yerel yönetimlerde vatandaşa hizmet kavramının önemine vurgu yapan Başkan Ün, belediye projelerinin devamlılığına dikkat çekti. Ün, Kavak’ta siyasi geçmişin bir kenara bırakılarak hizmet odaklı bir anlayışın benimsendiğini, vatandaşların ilçe ve köylere acil şekilde hizmet beklediğini ifade etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Yeniden Refah Partisi ve AK Parti’nin ilçe teşkilatı yöneticileri ile belediye meclis üyeleri hazır bulundu. Konuşmaların ardından Başkan Ün, Sarıcaoğluna plaket takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da çöken yol geçici olarak ulaşıma açıldı

Karabük’te etkili olan sağanak yağışların ardından Eskipazar ilçesine bağlı Tamışlar Köyü Emiroğlu Mahallesi’nde meydana gelen yol çökmesi sonrası başlatılan çalışmalar kapsamında, hasar gören köy yolu geçici olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Sel sularının yol altındaki dolguyu boşaltması sonucu asfalt yolda büyük hasar oluşurken, bölgede ulaşım bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Olayın ardından Karabük İl Özel İdaresi ekipleri bölgede yoğun çalışma başlatarak yolu vatandaşların kullanımına uygun hale getirdi.

Bölgede incelemelerde bulunan Karabük Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Kübra Ustaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Avcı ile İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya yetkililerden bilgi aldı.

Yetkililer, bölgede herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına ekiplerin sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, vatandaşların özellikle hasar gören güzergahlarda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kübra Ustaoğlu ise yağışların etkisinin azalmasının ardından onarım çalışmalarının hız kazandığını ifade ederek, Emiroğlu Mahallesi’ne ulaşım için alternatif yolun da kullanılabildiğini söyledi. Vatandaşlara dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durmaları çağrısında bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin