Reklam
Reklam
baskan un muhru teslim aldi Zspmkg1E jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2024 08:48 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Ün, mührü teslim aldı

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün’e, eski başkan İbrahim Sarıcaoğlu hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başkanlık mührünü teslim etti.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Kavak Belediye Başkanı seçilen Şerif Ün’e eski Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sarıcaoğlu başkanlık mührünü Başkan Ün’e teslim ederek görevinde başarılar diledi.

“Bu bir hizmet yarışıdır”

Başkan Ün, ziyarette yaptığı konuşmada başkanlık mührünü Kavak halkı adına aldığını belirterek eski başkan Sarıcaoğlu’na bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ün, “Unutulmasın. Bugün biz, yarın bir başkası olacaktır. Bu bir hizmet yarışıdır. Sağ olsun, var olsun. Biz herkesin belediye başkanı olacağız, kimseyi ayırmayacağız tüm Kavak halkını kucaklayacağız” dedi.

“Siyasi geçmişi bir kenara bıraktık”

Yerel yönetimlerde vatandaşa hizmet kavramının önemine vurgu yapan Başkan Ün, belediye projelerinin devamlılığına dikkat çekti. Ün, Kavak’ta siyasi geçmişin bir kenara bırakılarak hizmet odaklı bir anlayışın benimsendiğini, vatandaşların ilçe ve köylere acil şekilde hizmet beklediğini ifade etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Yeniden Refah Partisi ve AK Parti’nin ilçe teşkilatı yöneticileri ile belediye meclis üyeleri hazır bulundu. Konuşmaların ardından Başkan Ün, Sarıcaoğluna plaket takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin