Başkan Ün, mührü teslim aldı - Karabük Haber Postası
baskan un muhru teslim aldi Zspmkg1E jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2024 08:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Ün, mührü teslim aldı

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün’e, eski başkan İbrahim Sarıcaoğlu hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başkanlık mührünü teslim etti.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Kavak Belediye Başkanı seçilen Şerif Ün’e eski Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sarıcaoğlu başkanlık mührünü Başkan Ün’e teslim ederek görevinde başarılar diledi.

“Bu bir hizmet yarışıdır”

Başkan Ün, ziyarette yaptığı konuşmada başkanlık mührünü Kavak halkı adına aldığını belirterek eski başkan Sarıcaoğlu’na bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ün, “Unutulmasın. Bugün biz, yarın bir başkası olacaktır. Bu bir hizmet yarışıdır. Sağ olsun, var olsun. Biz herkesin belediye başkanı olacağız, kimseyi ayırmayacağız tüm Kavak halkını kucaklayacağız” dedi.

“Siyasi geçmişi bir kenara bıraktık”

Yerel yönetimlerde vatandaşa hizmet kavramının önemine vurgu yapan Başkan Ün, belediye projelerinin devamlılığına dikkat çekti. Ün, Kavak’ta siyasi geçmişin bir kenara bırakılarak hizmet odaklı bir anlayışın benimsendiğini, vatandaşların ilçe ve köylere acil şekilde hizmet beklediğini ifade etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Yeniden Refah Partisi ve AK Parti’nin ilçe teşkilatı yöneticileri ile belediye meclis üyeleri hazır bulundu. Konuşmaların ardından Başkan Ün, Sarıcaoğluna plaket takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
oncan 5 zonguldak tanitim gunlerinde dogalgaz arama gemisi konsepti yer alacak ktGjl2BP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Öncan, “5. Zonguldak Tanıtım Günleri’nde doğalgaz arama gemisi konsepti yer alacak”

Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Muhabiri Onur Altındağ’ı ziyaret ederek, bu yıl İstanbul’da beşincisi düzenlenecek olan Zonguldak Tanıtım Günleri’ne ilişkin detayları paylaştı.

Zonguldak Valiliği himayelerinde, 14-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek dev organizasyon için hazırlıkların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Öncan, ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerin koordinasyonunda açılacak stantlarla yöresel değerlerin tanıtılacağını ifade etti.

“Almanya’dan çevre illere kadar geniş çaplı katılım bekliyoruz”

Organizasyon öncesi hem yurt içi hem de yurt dışında kapsamlı görüşmeler yaptıklarını aktaran Öncan, “Almanya’ya giderek oradaki derneklerimizi ziyaret ettik ve projemizi anlattık. Zonguldak’ta da tüm ilçelerimizi bizzat ziyaret ederek bilgilendirme toplantılarımızı tamamladık. Etkinlik tarihi yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Başta İstanbul, Bursa, Kocaeli, Bolu ve Tekirdağ olmak üzere çevre illerdeki tüm hemşerilerimizi 14 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceğimiz coşkulu açılışa bekliyoruz” dedi.

Önceki yıllarda maden ocağı ve kömür treni, bu yıl doğalgaz arama gemisi

Tanıtım günlerinde her yıl farklı bir motto ile projeler ürettiklerine dikkat çeken Öncan, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“ZONDEF olarak etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya özen gösteriyoruz. Geçmiş yıllarda etkinlik alanına maden ocağı kurmuş ve kömür treni getirmiştik. Bu yıl ise Zonguldak açıklarından çıkarılan ve ülkemiz için büyük önem taşıyan doğalgazı simgeleyen arama gemisi konseptinde dev bir stant kurarak bu büyük keşfi tüm dünyaya anlatacağız. Bu kapsamlı ve anlamlı organizasyona tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi davet ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin