blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2024 12:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Tekin; “Gazilerimize minnet borçluyuz”

Zonguldak’ın Alaplı Belediyesi tarafından Alaplı Karşıyaka Mahallesi’ne inşa edilen Sivil Toplum Örgütleri Dernek Evleri kapsamında Alaplı Muharip Gaziler Derneği’ne tahsis edilen dernek evinin açılışı yapıldı.
Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katıldığı açılış töreninde konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; "Bugün burada Alaplı Muharip Gaziler Derneğimize tahsis ettiğimiz Alaplı Belediyesi dernek evinin açılışını yapmaktayız. Tüm Gazilerimize minnet borçluyuz. Onlar için ne yapsak azdır. Alaplı Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi Sivil Toplum Kuruluşları (STK) için yaptığımız evleri derneklerimize teslim etmeye devam ediyoruz. Daha önce Alaplı Anadolu Engelliler Derneği, Alaplı Faal Gazeteciler Derneği, Alaplı Kent Konseyi, Şehitler Derneği, Karder ve Karşıyaka Muhtarlığımıza tahsis ettiğimiz yeni dernek evleri hayırlı olsun. Dernek evlerimizin sayılarını arttırmaya ve sivil toplum kuruluşlarımıza teslim etmeye devam edeceğiz. Muharip Gaziler Derneğimizin yeni yerlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm Şehitlerimize ve hayatını kaybeden Gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan Gazilerimize uzun ömürler diliyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil ile kamyon çarpıştı: 5 yaralı

Samsun’un Kavak ilçesinde araba ile kamyonun karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Ankara-Samsun karayolu Kavak ilçesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ö.S. yönetimindeki 61 AIJ 491 plakalı Mercedes marka araba, sollama yaptığı sırada R.Ş. idaresindeki 35 BYS 881 plakalı kamyona yandan çarptı. Kazada hurdaya dönen arabadaki Ö.S., E.Y., Z.F., M.F. ve C.F. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sıhhat, polis ve Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye takımları sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Kavak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin