Başkan Tekin, "Alaplı'da Açılmamış Yol Kalmayacak"
ZONGULDAK Tüm Zonguldak'da olduğu gibi Alaplı'da dünden beri yoğun bir şekilde yağmaya devam eden Kar Tüm Mahalle Yollarını ve Şehir merkezindeki caddeleri trafiğe kapattı
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, "Dünden beri yağan karla beraber bizde Alaplı Belediyesi Fen işleri olarak Mahallelerimizde kar küremeye yol açmaya devam ediyoruz. Biz yolları açarken bir taraftan da kar yağmuru devam ettiğinden aynı yollar yine kapanmış oluyor. Her şeye rağmen Karla mücadelemiz artarak devam ediyor.
Vatandaşlarımızın hastalarımızın en kısa zamanda hastanelere nakli ve rahatı için elimizden gelen tüm gayretimizi göstermekteyiz. Çalışan personelime ve Mahalle Muhtarları ile Vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemizde Karla Mücadele için acil eylem Ofisi açtık halkımızın tüm şikayet ve isteklerini anında cevaplıyoruz hizmetimiz aksamadan gece gündüz sürmekte" dedi.
İlgili Haberler
Yorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.
