karabuk
İmsak 05:37
Güneş 07:02
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:58
Yatsı 20:17
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
25 Ocak, 2016 09:31 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Başkan Tekin, “Alaplı’da Açılmamış Yol Kalmayacak”

ZONGULDAK Tüm Zonguldak'da olduğu gibi Alaplı'da dünden beri yoğun bir şekilde yağmaya devam eden Kar Tüm Mahalle Yollarını ve Şehir merkezindeki caddeleri trafiğe kapattı Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, "Dünden beri yağan karla beraber bizde Alaplı Belediyesi Fen işleri olarak Mahallelerimizde kar küremeye yol açmaya devam ediyoruz. Biz yolları açarken bir taraftan da kar yağmuru devam ettiğinden aynı yollar yine kapanmış oluyor. Her şeye rağmen Karla mücadelemiz artarak devam ediyor. Vatandaşlarımızın hastalarımızın en kısa zamanda hastanelere nakli ve rahatı için elimizden gelen tüm gayretimizi göstermekteyiz. Çalışan personelime ve Mahalle Muhtarları ile Vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemizde Karla Mücadele için acil eylem Ofisi açtık halkımızın tüm şikayet ve isteklerini anında cevaplıyoruz hizmetimiz aksamadan gece gündüz sürmekte" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ticaret bakani bolat baris yanlisi dunyada oyun kuruculugu ve baris tesis etmekle ugrasan turkiye 8688yIUV
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 2dk

Ticaret Bakanı Bolat: “Barış yanlısı, dünyada oyun kuruculuğu ve barış tesis etmekle uğraşan Türkiye bir yıldız gibi parlıyor”

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Siyasi istikrarlı, güçlü liderliği 23 yıllık istikrarın başarının siyasi yönetimi, ekonomi yönetimi, güçlü ordusu, güçlü savunma sanayisi, barış yanlısı ve dünyada oyun kuruculuğu ve barış tesis etmekle uğraşan Türkiye Cumhuriyeti bir yıldız gibi parlıyor" dedi.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Erbaa Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen fabrika açılışının ardından Tokat kent merkezinde bir dizi programa katıldı. Bakan Bolat, ilk olarak Tokat Valiliğini ziyaret ederek vali ve protokol üyeleriyle bir araya geldi. Tokat Belediyesine geçen Bakan Bolat, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile görüşerek kentte devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Görüşmede yerel yönetimlerin kalkınma sürecindeki rolüne dikkat çekildi. Program kapsamında siyasi parti temsilcileriyle de bir araya gelen Bakan Bolat, AK Parti Tokat İl Başkanlığı ve MHP Tokat İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle sohbet etti.
Bakan Bolat, ardından Yağıbasan Medresesi’nde düzenlenen sivil toplum kuruluşları buluşmasına katıldı. İş dünyası temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının katıldığı toplantıda Türkiye’nin ekonomik potansiyeli, yatırım imkanları ve bölgesel kalkınma konuları ele alındı.
Sınırlarda savaş olmasına rağmen Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyüdüğüne dikkat çeken Bakan Bolat, "Bakın Türkiye 2025’te cari fiyatlarla dünyanın 16’ncı büyük ekonomisi konumuna yükseldi. Ama satın alma endeksine göre dünyanın 11’inci büyük ekonomisi konumuna yükseldik. Mal ve hizmet ihracatımız geçen yıl itibariyle dört yüz milyar dolar sınırına yükseldi. Çok güçlü bir savunma sanayimiz ve ordumuz var. 10 milyar doları aştı savunma sanayi ihracatımız. Bu yıl daha da yükseleceği anlaşılıyor. Planlarımız o yönde" dedi.
"İsrail’in Gazze’deki soykırımı Filistin’de, Lübnan’daki katliamları etkiliyor. Üzüyor ve biz İsrail’e ticaret sınırlaması, ambargosu uyguluyoruz. Serbest ticaret bölgelerimizden ihracat ve ithalat konusunda hiçbir ticaret yapılmıyor. Şurada iki buçuk ay sonra aşağı yukarı iki yılı aşmış olacağız. İsrail’in zulmünü, zalimliğini bütün dünya gördü. Masum Filistinliler kahramansı bir direniş gösterdiler. Komşularımızda güneyde önemli iç savaşlar yaşandı. Doğuda İsrail’in İran’a saldırılarını yaşadık. Şimdi de ABD ve İsrail’in birlikte İran’la olan savaşını görüyoruz. İran’dan bölge ülkelerine füze atışları görüyoruz. Böyle bir ortamda bir ülke yıldız gibi parlıyor. Siyasi istikrarlı, güçlü liderliği yirmi üç yıllık istikrarın başarının siyasi yönetimi, ekonomi yönetimi, güçlü ordusu, güçlü savunma sanayisi, barış yanlısı ve dünyada oyun kuruculuğu ve barış tesis etmekle uğraşan Türkiye Cumhuriyeti bir yıldız gibi parlıyor. Bölgesinde de dünyada da, biz Ticaret Bakanlığı olarak gittiğimiz her yerde bunun itibarını, saygınlığını görüyoruz ve yaşıyoruz" dedi.
Programların ardından Ticaret Bakanı Bolat ve beraberindeki heyet karayolu ile Ankara’ya hareket etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin