Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Ağustos, 2023 18:34 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Sözen’den CHP’li vekile, “Basit ve ucuz siyasetten vazgeçin”

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, CHP Milletvekili Cevdet Akay’ın açıklamalarına tepki göstererek “Basit ve ucuz siyasetten vazgeçin” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ın Karabük merkez ilçeye yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta bulunan Karaaşar Köyü ile ilgili yaptığı açıklamalarına tepki gösterdi. AK Parti iktidarı boyunca ülke genelinde ve Karabük bazında yapılan yatırımları kimsenin inkar edemeyeceğini belirten Sözen, “CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Karabük Merkez Mehterler ve Körlerini ziyaret ederek 70 kilometrelik yolun stabilize yolla ulaşım sağladığını sağlandığını ifade ederek kilometrelerce uzunluktaki yolun stabilize olmasının kabul edilemez olduğunu belirtmiş ve bizleri eleştirilerde bulunmuştur. Bu hezeyan dolu açıklamaları yapmadan önce keşke bizlere sorsaydın vekilim. Size bu yolun toplamda 70 kilometre değil 26 kilometre olduğunu, bunun 11 kilometresinin asfalt olduğunu söylerdik. Merkez köylerin 410 kilometre yol ağının olduğunu, bunun 340 kilometresinin asfalt, 60 kilometresinin stabilize olduğunu da size anlatırdık. Hatta Mehterler-Tandır arası 3.5 kilometrelik yolun 2023 yılı asfalt BSK programında olduğunu da size resmi kayıtlarla programı bildirirdik” dedi.
Sözen, bu yıl 38 adet yol programının bu yıl içerisinde uygulanacağını aktararak, “Bu tip siyasi algı oluşturma ve manevralarla bu fırından size ekmek çıkmaz. Geç kaldınız vekilim” ifadelerini kullandı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Karabuk Belediyemiz tarafindan duzenlenen Kultur Turlari kapsaminda sehrimizin emektari kiymetl
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Haziran, 2026 10:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü Emekliler Şehitler diyarına gitti

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Turları kapsamında, Karabüklü emekliler şanlı tarihin yazıldığı topraklar olan Çanakkale’ye uğurlandı. Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesi üyelerinden oluşan 200 kişilik kafile, Cuma Pazarı’nda düzenlenen programla yola çıktı.

Karabük Belediyesi’nin sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen gezi programına katılan emekliler, Çanakkale’nin tarihi ve manevi atmosferini yakından görme fırsatı bulacak. Tarihin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı alanları ziyaret edecek olan vatandaşlar, şehitlikleri ve önemli tarihi mekanları gezecek.

Uğurlama programına katılan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, emeklilerle  sohbet ederek hayırlı yolculuklar diledi. Belediye olarak toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Çetinkaya, kültür turlarının vatandaşların sosyal yaşamına önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada, “Kıymetli büyüklerimizin yolları açık olsun. Selametle gidip sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. Tarihimizin en önemli destanlarından birinin yazıldığı Çanakkale’yi yerinde görmeleri, o manevi atmosferi yaşamaları bizler için son derece kıymetlidir. Tüm katılımcılarımıza keyifli ve verimli bir gezi diliyorum” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut da organizasyona sağladığı destek nedeniyle Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Bulut, emeklilerin bu tür kültürel faaliyetlerle hem sosyal hayatın içinde yer aldığını hem de ülkenin tarihi ve kültürel değerlerini yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirterek, “Üyelerimiz adına Karabük Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Özkan Çetinkaya’ya teşekkür ediyoruz. Emeklilerimizin büyük bir heyecanla beklediği bu gezi, katılımcılarımız için unutulmaz  olacak” ifadelerini kullandı.

Emekliler, Çanakkale ziyaretinin ardından belirlenen program kapsamında Karabük’e geri dönecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin