Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mart, 2022 11:18 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Sözen Cumayanı Taş Ocağı’nda incelemelerde bulundu

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, sabit konkasör kurulması planlanan Cumayanı Taş Ocağında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Cumayanı taş ocağına sabit konkasör kurulması İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresinin en büyük hedeflerinden biri olduğunu belirten Başkan Sözen, “Bilindiği üzere asfalt yapımında kullanılan agreganın büyük bir bölümünü ihale etmek suretiyle satın alıyorduk. Yakın bir zamanda bu bölgeye sabit konkasörümüzü kurarak agrega üretimine başlayacağız. Asfalt üretiminde kullanacağımız malzemeyi de buradan temin ederek kendi öz kaynağımızı kullanmış olacağız. Ayrıca taş ocağımızın asfalt plentine yakın olması hasebiyle de hem zaman hem de yakıt tasarrufu sağlayacağız. Köylerimize daha fazla hizmet get irmek için yaptığımız bu stratejik yatırımın bölgemiz, ilçelerimiz ve köylerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
b8186449 c956 4e55 b5df 9f24e2bdeb09
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
24 Mayıs, 2026 13:20 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük’te 12 derslikli yeni okulun temeli atıldı

Karabük’ün Soğuksu Mahallesi’nde yapımına başlanan 12 derslikli ilk ve ortaokul binası için temel atma töreni düzenlendi.

Daha önce Karabük İl Özel İdaresi tarafından ihalesi gerçekleştirilerek yüklenici firmaya teslim edilen okul projesinin temelini; AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt birlikte attı.

Modern eğitim anlayışına uygun şekilde inşa edilecek okulun içerisinde sosyal donatı alanlarının yanı sıra öğrencilerin kullanımına yönelik spor alanlarının da yer alacağı belirtildi.

Temel atma törenine ayrıca Karabük Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Şenol Ayyıldız, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, Soğuksu Mahallesi Muhtarı Serkan Beşevli, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve yüklenici firma yetkilileri ile vatandaşlar da katıldı.

İnşaatın kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacağı kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin