Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mart, 2022 11:18 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Sözen Cumayanı Taş Ocağı’nda incelemelerde bulundu

Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, sabit konkasör kurulması planlanan Cumayanı Taş Ocağında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Cumayanı taş ocağına sabit konkasör kurulması İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresinin en büyük hedeflerinden biri olduğunu belirten Başkan Sözen, “Bilindiği üzere asfalt yapımında kullanılan agreganın büyük bir bölümünü ihale etmek suretiyle satın alıyorduk. Yakın bir zamanda bu bölgeye sabit konkasörümüzü kurarak agrega üretimine başlayacağız. Asfalt üretiminde kullanacağımız malzemeyi de buradan temin ederek kendi öz kaynağımızı kullanmış olacağız. Ayrıca taş ocağımızın asfalt plentine yakın olması hasebiyle de hem zaman hem de yakıt tasarrufu sağlayacağız. Köylerimize daha fazla hizmet get irmek için yaptığımız bu stratejik yatırımın bölgemiz, ilçelerimiz ve köylerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
5a625a42 9078 469d 8831 c93ec3b41f0c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Haziran, 2026 09:53 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
1

CHP’li Erten’in cansız bedenine ulaşıldı

Dün Yenice yolundan dönerken mola verdikleri sırada çaya düşerek kaybolan CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Karabük-Zonguldak kara yolunun Yeşilköy mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yenice’den Karabük yönüne gitmekte olan ve içinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten suya yuvarlandı. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal drone ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Sabahın aydınlanmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı.

Çaya düşen 72 yaşındaki Mustafa Erten, yaklaşık 11 saat sonra baraj kapağında ölü olarak bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin