Başkan Sözen, “Asfalt çalışmaları çift koldan devam ediyor” - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2021 09:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Sözen, “Asfalt çalışmaları çift koldan devam ediyor”

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük Merkez İlçe’ye bağlı Karaşar Köyü ve Ovacık İlçesi’ne bağlı Kışlapazarı Köyü’nde devam eden asfalt çalışmalarını inceleyerek asfalt şefi Büşra Tunçer ve Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Ovacık İlçe Şefi Deniz Demiralp’ten bilgiler alan Başkan Sözen, asfalt çalışmalarının çift koldan devam ettiğini söyledi.
Başkan Sözen, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın daha konforlu bir ulaşıma kavuşmalarını sağlamak için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Her işimiz insan odaklı, hizmet odaklı bu nedenle Karabüklü hemşerilerimizin köylerine ulaşımlarında herhangi bir sorun yaşamaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedeflerimizi de gerçekleştireceğiz. Sezon başında belirlenen hedefi de geçerek vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Sözen ayrıca, yazın sıcağında kışın soğuğunda özveriyle çalışan personellere de teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin