İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Karabük Merkez İlçe’ye bağlı Karaşar Köyü ve Ovacık İlçesi’ne bağlı Kışlapazarı Köyü’nde devam eden asfalt çalışmalarını inceleyerek asfalt şefi Büşra Tunçer ve Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Ovacık İlçe Şefi Deniz Demiralp’ten bilgiler alan Başkan Sözen, asfalt çalışmalarının çift koldan devam ettiğini söyledi.
Başkan Sözen, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın daha konforlu bir ulaşıma kavuşmalarını sağlamak için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Her işimiz insan odaklı, hizmet odaklı bu nedenle Karabüklü hemşerilerimizin köylerine ulaşımlarında herhangi bir sorun yaşamaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedeflerimizi de gerçekleştireceğiz. Sezon başında belirlenen hedefi de geçerek vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Sözen ayrıca, yazın sıcağında kışın soğuğunda özveriyle çalışan personellere de teşekkür etti.


Başkan Sözen, “Asfalt çalışmaları çift koldan devam ediyor”
AHMET BÜYÜKBEKTAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
Karabük yerel basınında 90’lı yıllarda kaleme aldığı yazılarla tanınan Ahmet Büyükbektaş hayatını kaybetti.
Alparslan Başeğmez ismiyle de bilinen ve “eğilmeyen, bükülmeyen kalemiyle” yerel basında iz bırakan Büyükbektaş’ın vefatı, ailesi ve sevenleri başta olmak üzere basın camiasında üzüntüyle karşılandı.
CENAZE ŞİRİNEVLER CAMİİ’NDEN KALDIRILACAK
Merhum Ahmet Büyükbektaş’ın cenazesinin 18 Haziran Perşembe günü (bugün) Şirinevler Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
Cenazenin, 5000 Evler Aile Kabristanı’nda toprağa verileceği bildirildi.
BASIN CAMİASINDA DERİN ÜZÜNTÜ
Yerel basında uzun yıllar kaleme aldığı yazılarla tanınan Büyükbektaş’ın vefatı, meslektaşları ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.
Merhum Büyükbektaş için sevenleri “kalemiyle iz bırakan bir isimdi” ifadelerini kullanırken, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi.
Karabük basın camiası, Ahmet Büyükbektaş’ı saygı ve rahmetle anıyor.

