blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Kasım, 2023 04:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Sarıcaoğlu’nun mutlu günü

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun kızı Esma Sarıcaoğlu, Selçuk Dönmez ile dünyaevine girdi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu mutlu gününde siyasi, bürokrasi ve iş dünyasından dostları ve Kavaklılar yalnız bırakmadı. Başkan Sarıcaoğlu’nun kızı Esma, hayatını Kavak’ın tanınan ailelerinden Nurten ve Şahabettin çiftinin oğlu Selçuk Dönmez ile birleştirdi.

Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleşen tören, milletvekilleri, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından pek çok ismi bir araya getirdi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ardından dünyaevine giren Esma Sarıcaoğlu ve Selçuk Dönmez’in nikahını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı. AK Parti Milletvekili Ersan Aksu, MHP Milletvekili İlyas Topsakal, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve davetliler katıldı.

Nikah merasiminde genç çifttin evlilik cüzdanını Samsun Milletvekili AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsun Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Mehmet Muş birlikte verdi. Törende Konuşan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Bugün burada kendisini evladım gibi çok sevdiğim Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu’nun benim de torunum olarak gördüğüm sevgili kızı Esma ile Selçuk’un nikah merasimleri için bir araya geldik. Kavak’ın çok sevilen iki ailesinin en mutlu günlerine tanıklık ediyoruz. Gençlerimize mutluluk dolu yıllar diliyorum” dedi.

Samsun Milletvekili Mehmet Muş da her iki aileyi de kutlayarak evlilik cüzdanını geline verip genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından genç çift, düğün pastasını da alkışlar eşliğinde kesti. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da yaptığı konuşmasında, “Evlatlarımızın davetine iştirak ederek bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

blank
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ocak, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kartalkaya’da sahra hastanesi kuruldu

Değerli kış turizmi destinasyonlarından Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki bir otelde çıkan yangına müdahale sürerken, bölgeye sahra hastanesi kuruldu.

Köroğlu Dağları’nın tepesinde yer alan merkezdeki bir otelde saat 03.30 sıralarında yangın çıktı. Otelin restoran kısmında başlayan yangın tüm binayı sardı. 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sıhhat grubu sevk edildi. Yarıyıl tatili olması sebebiyle otelin dolu olduğu öğrenilirken, 234 kişinin konakladığı tabir edildi. Yangına uykularında yakalanan tatilciler çabucak tahliye edildi. Birinci belirlemelere nazaran 10 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı.

Yangına müdahale sürerken, bölgeye sahra hastanesi kuruldu. Yaralıların tedavileri kurulan sahra hastanesinde yapılıyor. Birtakım tatilciler de Kartalkaya’dan ayrılıyor. Ailesiyle yola çıkan bir tatilci, “Biz farklı bir oteldeydik. Yangını gördük. Ben birinci başta hengame oluyor zannettim, dumanları görünce yangın olduğunu anladım. Camdan atlayanları da gördük. Ondan sonra da çabucak aşağı indik” dedi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.