Başkan Sandıkçı: "Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz" - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2023 10:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Sandıkçı: “Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz”

SAMSUN (İHA) – Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçenin her köşesinde çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.
Canik Belediyesi, ilçede çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yol çalışmalarından temizlik çalışmalarına kadar vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde yaşam sürmesi için çalışan Canik Belediyesi ekipleri, program dahilinde çalışmaları süratle tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Canik’te ekipler tarafından gerçekleştiren çalışmaları yakından takip eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçenin her köşesinde çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.

Canik’in yolları ilmek ilmek işleniyor
İlçede belirlenen program dahilinde yol çalışmalarının büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Büyük bir özenle çalışarak
vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat edebileceği yeni yolları ilçemize kazandırıyoruz. Mesai mefhumu gözetmeden çalışıyor, asfalt, taş parke ve beton yol çalışmalarımızı, çalışma planımız doğrultusunda süratle tamamlıyoruz. Yol açma çalışmalarımızla Canik’imizin ulaşım ağını güçlendirmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Dip köşe temizlik
Canik’te temizlik çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, yaz aylarında artış gösteren karasinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarının yapıldığını ifade etti. Başkan Sandıkçı, “Ekiplerimizle birlikte ilçemizin her köşesini özveriyle temizlemeye devam ediyoruz. Yıkama, yabani ot temizleme ve çim biçme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle yaz aylarında artış gösteren sivrisinek, karasinek ve larvalara karşı tüm mahallelerimizi düzenli olarak ilaçlıyoruz. Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kendilerinin herhangi bir sağlık problemi ile karşılaşmaması için gerekli her türlü tedbiri alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta askom toplantisi yapildi 4tlnRL7s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta ASKOM toplantısı yapıldı

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, il genelindeki kamu, üniversite ve özel hastanelerin başhekimlerinin katılımıyla Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı yapıldı.

Toplantıda; yoğun bakım sevk süreçleri, il içi ve il dışı hasta transferleri ile acil servislerde yaşanan koordinasyon sorunları masaya yatırıldı. Mevcut süreçlerin iyileştirilmesi için hastane temsilcilerinin görüş ve önerileri değerlendirildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Özkan Gün, sevk süreçlerinde koordinasyonun güçlendirilmesi ve hastaneler arası iletişimin etkin hale getirilmesi konusunda fikir birliğine varıldığını belirtti.

Gün, “Acil sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım attık. Kurumlar arası iş birliğini güçlendirecek kararlar aldık. Vatandaşlarımıza sunulan hizmetin daha hızlı ve koordineli yürütülmesi amacıyla bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin