Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2023 10:28 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Sandıkçı: “Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz”

SAMSUN (İHA) – Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçenin her köşesinde çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.
Canik Belediyesi, ilçede çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yol çalışmalarından temizlik çalışmalarına kadar vatandaşların konforlu ve güvenli bir şekilde yaşam sürmesi için çalışan Canik Belediyesi ekipleri, program dahilinde çalışmaları süratle tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunuyor. Canik’te ekipler tarafından gerçekleştiren çalışmaları yakından takip eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçenin her köşesinde çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.

Canik’in yolları ilmek ilmek işleniyor
İlçede belirlenen program dahilinde yol çalışmalarının büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Büyük bir özenle çalışarak
vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat edebileceği yeni yolları ilçemize kazandırıyoruz. Mesai mefhumu gözetmeden çalışıyor, asfalt, taş parke ve beton yol çalışmalarımızı, çalışma planımız doğrultusunda süratle tamamlıyoruz. Yol açma çalışmalarımızla Canik’imizin ulaşım ağını güçlendirmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Dip köşe temizlik
Canik’te temizlik çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, yaz aylarında artış gösteren karasinek, sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarının yapıldığını ifade etti. Başkan Sandıkçı, “Ekiplerimizle birlikte ilçemizin her köşesini özveriyle temizlemeye devam ediyoruz. Yıkama, yabani ot temizleme ve çim biçme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle yaz aylarında artış gösteren sivrisinek, karasinek ve larvalara karşı tüm mahallelerimizi düzenli olarak ilaçlıyoruz. Vatandaşlarımız için sahada gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kendilerinin herhangi bir sağlık problemi ile karşılaşmaması için gerekli her türlü tedbiri alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda kedinin devirdigi cuvaldaki cevizleri yoldan gecen vatandaslar topladi CTRDdLdp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da kedinin devirdiği çuvaldaki cevizleri yoldan geçen vatandaşlar topladı

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuval, sokak kedisi tarafından devrildi. Yola saçılan cevizleri yoldan geçen vatandaşlar el birliğiyle toplarken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Giresun’da bir işyerinin önünde bulunan ceviz dolu çuvalı sokak kedisi devirdi, çevredeki vatandaşlar ise yola saçılan cevizleri toplamak için seferber oldu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, Giresun’un Yeniyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yağızbey isimli işyerinin önünden geçen bir sokak kedisi, işyeri önünde bulunan ceviz dolu çuval üzerinde tırnaklarını törpülemeye başladı. Bu sırada dengesini kaybeden çuval devrilirken, cevizler kaldırıma ve yola saçıldı. Gürültüyle birlikte olay yerinden kaçan kedinin ardından işyeri çalışanları dışarı çıktı.

Ne olduğunu ilk anda anlayamayan çalışanlar, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yere saçılan cevizleri toplamaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen işyeri çalışanları, çuvalı devrilenin mahallede sıkça görülen bir sokak kedisi olduğunu fark etti.

“Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu; Bu kez çuvalı devirmiş”

Yaşananları anlatan işyeri çalışanı Ahmet Emrehan Pir, “İçeride müşterimizle ilgileniyorduk. Bir anda dışarıdan büyük bir ses geldi. Dışarı çıktığımızda cevizlerin yere saçıldığını gördük. İlk başta panik olduk ama çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kameraları izlediğimizde ise çuvalı kedinin devirdiğini gördük. Mahallenin kedisi genelde çuvallarda tırnaklarını törpülüyordu. Bu kez çuvalı devirmiş” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin