blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ağustos, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Sandıkçı: “Sosyal yaşam alanlarını daha konforlu hale getiriyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki sosyal yaşam alanlarını daha konforlu bir hale getirmek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirtti.
Canik Belediyesi, ilçedeki sosyal yaşam alanlarında oyun grubu ve dinlenme alanları yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Canik’e yeni sosyal yaşam alanları kazandırırken, vatandaşların kullanımında olan sosyal donatı alanlarında yeni oyun grupları ve dinlenme alanları yapım çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizin hizmetine nezih ve modern sosyal yaşam alanları sunmak için gayretle çalışıyoruz” diye konuştu.

Hummalı çalışma
Canik’teki sosyal yaşam alanlarında yenileme ve bakım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemize yeni sosyal yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor, hemşehrilerimizin kullanımında olan sosyal yaşam alanlarında ise yenileme çalışmalarımızı hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Canik’imizdeki sosyal yaşam alanlarını daha konforlu hale getiriyoruz. Sosyal yaşam alanlarımıza çocuklarımızın gönüllerince oynayabileceği yeni oyun gruplarıyla donatıyoruz. Dinlenme alanları yapım çalışmalarımız ile birlikte yeşil alan bakım ve temizlik çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
09 Mayıs, 2025 23:05 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milletvekili Şahin, Eflani’de öğrencilerle buluştu

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Üniversitesi öncülüğünde hayata geçirilen kariyer etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) bünyesindeki “Üniversiteden Liseye, Tecrübeden Birliğe Kariyer Buluşmaları” projesi, gençlerin kariyer planlamalarına yön vermeyi amaçlıyor.

Karabük Üniversitesi Genç İletişimciler Kulübü’nün koordinasyonunda, TÜGVA Karabük Lise Koordinatörlüğü ve Genç Gönüllüler Kulübü iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında Eflani Genç Ofis’te gerçekleşen etkinlikte, Milletvekili Şahin öğrencilere kariyer, hedef belirleme ve kişisel gelişim alanlarında önemli tavsiyelerde bulundu.

Şahin konuşmasında, gençlerin çağın gerekliliklerini iyi analiz etmesi gerektiğini vurgulayarak, “İstikamet belirlemek, sadece meslek seçimi değil, hayatta nerede duracağını bilmektir. Bu yolda kendinize ve çevrenize değer katacak hedefler belirleyin” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte öğrenciler, Milletvekili Şahin’e merak ettikleri soruları yönelterek birebir diyalog kurma imkânı buldu. Soru-cevap bölümü, samimi ve etkileşimli bir ortamda gerçekleşti.

Programda; Eflani Kaymakamı Ömer Bulut, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emrah Aydemir, Eflani Millî Eğitim İlçe Müdürü Mehmet Çelebi, Pınarbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ünal Şahin ve AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Safa Öz de yer aldı.

Etkinlik, gençlerin geleceğe dair motivasyonlarını güçlendirmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.