Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2024 00:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Özlü: “Bundan sonra daha çok çalışacağız”

DÜZCE(İHA) – AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarının Düzce’ye hayırlı olmasını dileyerek oyunu kullandı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ise “Heyecanlı bir 5 yıl bizi bekliyor” dedi.
Düzce Konuralp İmam Hatip Ortaokulu’nda oy verme işlemini gerçekleştiren Özlü’ye AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ve partililer destek verdi.
Başkan Özlü oyunu kullandıktan sonra basının sorularını cevapladı. Özlü, Türkiye’nin 22 yıldır çok sağlıklı şartlarda seçimleri gerçekleştirebilen bir ülke olduğunu belirterek, “Bu bakımdan Türkiye’yi kutlamak gerekir. Her seçimi düzenli bir şekilde yapıyoruz ve sağlıklı bir şekilde sonuçlandırıyoruz. Bu ülkemiz için gurur kaynağıdır. Demokrasinin yerleştiğinin bir göstergesidir. Bugün de bir yerel seçim yapıyoruz. Yarın uyandığımızda camiye, okula, kahveye gideceğiz. Birbirimizin yüzüne bakacağız. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Seçimlerin Düzce’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Heyecanlı 5 yıl bizi bekliyor”
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "Huzur içerisinde bir seçim ortamının geçeceğine inanıyorum. Bu seçim bitecek ve biz yarın hemşerilerimizle, komşularımızla birlikte olacağız. Demokratik şartlarda, birbirimizin yüzüne bakabileceğimiz şekilde bir seçim geçmesini diliyorum. Heyecanlı bir 5 yıl daha bizi bekliyor” ifadelerinde bulundu.
Daha sonra milletvekilleri tek tek okullarına giderek oylarını kullandılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzon’da kayıp genç her yerde aranıyor

Trabzon’da 4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki Enes Terzi her yerde aranıyor. Kayıp gence ait olduğu değerlendirilen kıyafetlerin son olarak Beşirli dolgu sahasında bulunmasının ardından sahil ve denizde de geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.
Trabzon’un 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi’ndeki evinden 27 Ocak tarihinde çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 25 yaşındaki Enes Terzi’ye ait olduğu değerlendirilen kıyafetler Beşirli dolgu sahasında bulunmasının ardından arama çalışmaları yoğunlaştırıldı. Bölgeye AFAD, Sahil Güvenlik, polis ve arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. Sahil hattı ve çevresinde geniş çaplı arama faaliyeti başlatan ekipler, çalışmaları karadan, denizden ve havadan sürdürüyor.
Arama çalışmaları kapsamında AFAD ekiplerince drone ile havadan tarama yapılırken, dalgıç ekipleri denizde arama gerçekleştiriyor. Sahil Güvenlik ve polis botları da deniz yüzeyinde arama-tarama faaliyetine katılıyor.
Öte yandan, bölgede sürdürülen arama çalışmalarını, sahil kesiminde toplanan bazı vatandaşların da meraklı gözlerle takip ettiği görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin