Başkan Özkan Çetinkaya’ya Glutensiz Ürün Projesiyle Ödül - Karabük Haber Postası
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
23 Nisan, 2025 13:11 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Özkan Çetinkaya’ya Glutensiz Ürün Projesiyle Ödül

Kent&Başkan Dergisi tarafından düzenlenen “Kent&Başkan 2025 Ödülleri”, 12 Nisan’da Kayseri’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Türkiye genelinden 82 belediye başkanının halk oylamasıyla belirlendiği ödül töreninde, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da ödüle layık görüldü.

Çetinkaya, “Halk Ekmek Fabrikasından Glutensiz Ürün Satışı” projesiyle 4 milyon kişinin oyunu alarak dikkat çekti. Proje, özellikle çölyak hastaları ve glutensiz beslenme ihtiyacı olan bireyler için büyük önem taşıyor.

Başkan Çetinkaya’ya ödülü, Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Karabük Temsilcisi Okan Küçük tarafından takdim edildi. Törende kısa bir açıklama yapan Çetinkaya, “Bu anlamlı ödülü bana layık gören tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Halkımızın sağlığı ve yaşam kalitesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

1 5
Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin