Reklam
Reklam
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
23 Nisan, 2025 13:11 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Özkan Çetinkaya’ya Glutensiz Ürün Projesiyle Ödül

Kent&Başkan Dergisi tarafından düzenlenen “Kent&Başkan 2025 Ödülleri”, 12 Nisan’da Kayseri’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Türkiye genelinden 82 belediye başkanının halk oylamasıyla belirlendiği ödül töreninde, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da ödüle layık görüldü.

Çetinkaya, “Halk Ekmek Fabrikasından Glutensiz Ürün Satışı” projesiyle 4 milyon kişinin oyunu alarak dikkat çekti. Proje, özellikle çölyak hastaları ve glutensiz beslenme ihtiyacı olan bireyler için büyük önem taşıyor.

Başkan Çetinkaya’ya ödülü, Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Karabük Temsilcisi Okan Küçük tarafından takdim edildi. Törende kısa bir açıklama yapan Çetinkaya, “Bu anlamlı ödülü bana layık gören tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Halkımızın sağlığı ve yaşam kalitesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

1 5
Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti tarim arazileri sular altinda kaldi 9TvUlGRc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Tokat’ın Pazar ilçesinde Yeşilırmak’ın taşması sonucu binlerce dönüm tarım arazisi sular altında kaldı. Taşkının etkili olduğu bölge havadan görüntülendi.

Son günlerde etkili olan sağanak yağışların ardından Yeşilırmak’ın debisi yükseldi. Pazar ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi mevkiinde ırmak yatağından taşan su, çevrede bulunan tarım arazilerine yayıldı. Özellikle ekili alanların büyük bölümünün su altında kaldı. Bölgede geniş tarım arazileri göle döndü. Taşkın nedeniyle yolların da sular altında kaldığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin