Karabük Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Özçelik, CHP Merkez İlçe Lideri Ali Yavuz’un açıklamalarına reaksiyon gösterdi.
CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, Karabük Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Özçelik’i esnafların meselelerine duyarsız kaldığına dair açıklamalarda bulunmuştu. Özçelik, Yavuz’un ithamlarının yersiz olduğunu belirterek açıklamasına sert reaksiyon gösterdi.
Özçelik, “Sadece oda esnafımız değil tüm esnaflarımız için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Özgür Özel dahil olmak üzere birçok ziyaret gerçekleştirdim. Merkez ilçe başkanı olarak partinizden ne kadar kopuk olduğunuzu genel liderinizle bile görüşme yaptığımızdan haberiniz olmayışından anlayabiliyorum. Yalnızca kendi esnafım değil, tüm esnafları temsilen odam haricinde, partiyi saymazsak 2 başka vazifede daha bulunmaktayım, bulunduğum her vazifede en güzel biçimde esnafımızı temsil etmek ve meselelerin tahlili ismine çalışmalar yapıyorum” dedi.
Yavuz’un ‘Ruhsatsız ve kaçak çalışan elektrikçiler bölümde haksız rekabet oluşturuyor. Bunun için neler yaptınız?’ sorusuna karşılık veren Özçelik, “30 yıllık sorun olan ruhsatsız ve kaçak çalışanların önlenebilmesi için, son 15 yıllık ağır çalışmaların sonuç vermediği, Hür Tesisatçı Evrakının (STB) inşaat ruhsatı basamağında istenmesi çalışmaları benim dönemimde sonuçlanmış ve uygulamaya alınması için tüm yazışmalar tamamlanmıştır. Tekrar bu mevzu ile ilgili ilimiz ve ilçelerimizdeki tüm belediyelere yazılar gönderilmiştir” diye konuştu.
Yavuz’a tavsiyelerde bulunan Özçelik, “Atalarımızın dediği üzere iğneyi kendinize batırdıktan sonra çuvaldızı, bize batırmaya bundan sonra değer göstermenizi size tavsiye ederim. Esnafımız ismine yalnızca toplumsal medya hesaplarımızdan yapılanların 3’te 1’ini görebilirsiniz. Daha fazlasını görmek isterseniz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Özgür Özel ile yaptığımız görüşmenin görüntüsünü izlemek için sizi odamıza davet ediyorum. Yapılan çalışmaların kalan 3’te 2’sini göstermek isterim lakin sanırım bu gidişle siyasi hayatınız daha fazlasını görmeye yetmeyecek düşüncesindeyim” biçiminde konuştu.


102
Başkan Özçelik’ten CHP’li Yavuz’a tepki
42
Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.
Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

