Başkan Özçelik’ten CHP’li Yavuz’a tepki - Karabük Haber Postası
baskan ozcelikten chpli yavuza tepki YGdVtBn9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ocak, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Özçelik’ten CHP’li Yavuz’a tepki

Karabük Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Özçelik, CHP Merkez İlçe Lideri Ali Yavuz’un açıklamalarına reaksiyon gösterdi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, Karabük Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Özçelik’i esnafların meselelerine duyarsız kaldığına dair açıklamalarda bulunmuştu. Özçelik, Yavuz’un ithamlarının yersiz olduğunu belirterek açıklamasına sert reaksiyon gösterdi.

Özçelik, “Sadece oda esnafımız değil tüm esnaflarımız için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Özgür Özel dahil olmak üzere birçok ziyaret gerçekleştirdim. Merkez ilçe başkanı olarak partinizden ne kadar kopuk olduğunuzu genel liderinizle bile görüşme yaptığımızdan haberiniz olmayışından anlayabiliyorum. Yalnızca kendi esnafım değil, tüm esnafları temsilen odam haricinde, partiyi saymazsak 2 başka vazifede daha bulunmaktayım, bulunduğum her vazifede en güzel biçimde esnafımızı temsil etmek ve meselelerin tahlili ismine çalışmalar yapıyorum” dedi.

Yavuz’un ‘Ruhsatsız ve kaçak çalışan elektrikçiler bölümde haksız rekabet oluşturuyor. Bunun için neler yaptınız?’ sorusuna karşılık veren Özçelik, “30 yıllık sorun olan ruhsatsız ve kaçak çalışanların önlenebilmesi için, son 15 yıllık ağır çalışmaların sonuç vermediği, Hür Tesisatçı Evrakının (STB) inşaat ruhsatı basamağında istenmesi çalışmaları benim dönemimde sonuçlanmış ve uygulamaya alınması için tüm yazışmalar tamamlanmıştır. Tekrar bu mevzu ile ilgili ilimiz ve ilçelerimizdeki tüm belediyelere yazılar gönderilmiştir” diye konuştu.

Yavuz’a tavsiyelerde bulunan Özçelik, “Atalarımızın dediği üzere iğneyi kendinize batırdıktan sonra çuvaldızı, bize batırmaya bundan sonra değer göstermenizi size tavsiye ederim. Esnafımız ismine yalnızca toplumsal medya hesaplarımızdan yapılanların 3’te 1’ini görebilirsiniz. Daha fazlasını görmek isterseniz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Özgür Özel ile yaptığımız görüşmenin görüntüsünü izlemek için sizi odamıza davet ediyorum. Yapılan çalışmaların kalan 3’te 2’sini göstermek isterim lakin sanırım bu gidişle siyasi hayatınız daha fazlasını görmeye yetmeyecek düşüncesindeyim” biçiminde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin