Reklam
Reklam
baskan ozcelikten chpli yavuza tepki YGdVtBn9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ocak, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Özçelik’ten CHP’li Yavuz’a tepki

Karabük Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Özçelik, CHP Merkez İlçe Lideri Ali Yavuz’un açıklamalarına reaksiyon gösterdi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, Karabük Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Özçelik’i esnafların meselelerine duyarsız kaldığına dair açıklamalarda bulunmuştu. Özçelik, Yavuz’un ithamlarının yersiz olduğunu belirterek açıklamasına sert reaksiyon gösterdi.

Özçelik, “Sadece oda esnafımız değil tüm esnaflarımız için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Özgür Özel dahil olmak üzere birçok ziyaret gerçekleştirdim. Merkez ilçe başkanı olarak partinizden ne kadar kopuk olduğunuzu genel liderinizle bile görüşme yaptığımızdan haberiniz olmayışından anlayabiliyorum. Yalnızca kendi esnafım değil, tüm esnafları temsilen odam haricinde, partiyi saymazsak 2 başka vazifede daha bulunmaktayım, bulunduğum her vazifede en güzel biçimde esnafımızı temsil etmek ve meselelerin tahlili ismine çalışmalar yapıyorum” dedi.

Yavuz’un ‘Ruhsatsız ve kaçak çalışan elektrikçiler bölümde haksız rekabet oluşturuyor. Bunun için neler yaptınız?’ sorusuna karşılık veren Özçelik, “30 yıllık sorun olan ruhsatsız ve kaçak çalışanların önlenebilmesi için, son 15 yıllık ağır çalışmaların sonuç vermediği, Hür Tesisatçı Evrakının (STB) inşaat ruhsatı basamağında istenmesi çalışmaları benim dönemimde sonuçlanmış ve uygulamaya alınması için tüm yazışmalar tamamlanmıştır. Tekrar bu mevzu ile ilgili ilimiz ve ilçelerimizdeki tüm belediyelere yazılar gönderilmiştir” diye konuştu.

Yavuz’a tavsiyelerde bulunan Özçelik, “Atalarımızın dediği üzere iğneyi kendinize batırdıktan sonra çuvaldızı, bize batırmaya bundan sonra değer göstermenizi size tavsiye ederim. Esnafımız ismine yalnızca toplumsal medya hesaplarımızdan yapılanların 3’te 1’ini görebilirsiniz. Daha fazlasını görmek isterseniz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Özgür Özel ile yaptığımız görüşmenin görüntüsünü izlemek için sizi odamıza davet ediyorum. Yapılan çalışmaların kalan 3’te 2’sini göstermek isterim lakin sanırım bu gidişle siyasi hayatınız daha fazlasını görmeye yetmeyecek düşüncesindeyim” biçiminde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yks adaylari resmi tatilde kutuphane magduriyeti yasadi YkWhSLdB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

YKS adayları resmi tatilde kütüphane mağduriyeti yaşadı

Rize’de 19 Mayıs resmi tatilinde İl Halk Kütüphanesi’nin kapalı olması nedeniyle ders çalışacak sessiz ortam bulamayan YKS adayları, yöneldikleri Gençlik Merkezi kütüphanesinde de yoğunluk nedeniyle yer bulamayınca mağduriyet yaşadı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kısa süre kala sessiz ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler, resmi tatilde kapalı olan kütüphaneler nedeniyle mağduriyet yaşadı.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle sessiz ve düzenli çalışma ortamlarını tercih eden öğrenciler, sabah saatlerinde Rize İl Halk Kütüphanesi’ne geldi. Ancak resmi tatil nedeniyle kütüphanenin hizmet vermediğini gören öğrenciler alternatif alanlara yöneldi.

Bazı öğrenciler çözümü Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi’nde bulunan kütüphaneye gitmekte buldu. Bu kez de yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulmakta zorlanan öğrenciler, çalışmalarını binada boş buldukları masa ve alanlarda sürdürmek zorunda kaldı.

İl Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için sürekli geldiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait kütüphanede çalışmak için yer bulamadığını belirten Veysel Baki Biçer, “Halk Kütüphanesi kapalı olduğu için bugün burası çok yoğun. Erken geldim, yani saat 10.00-11.00 gibi geldim. Geldiğim andan itibaren kütüphanede her yer dolu. Oturacak yer bulamadım, bu yüzden geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin