karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ocak, 2025 19:03 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 2dk

Başkan Özçelik’ten CHP’li Yavuz’a tepki

Karabük Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Özçelik, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz’un açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz, Karabük Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Özçelik’i esnafların sorunlarına duyarsız kaldığına dair açıklamalarda bulunmuştu. Özçelik, Yavuz’un ithamlarının yersiz olduğunu belirterek açıklamasına sert tepki gösterdi.

Özçelik, “Sadece oda esnafımız değil tüm esnaflarımız için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel dahil olmak üzere birçok ziyaret gerçekleştirdim. Merkez ilçe başkanı olarak partinizden ne kadar kopuk olduğunuzu genel başkanınızla bile görüşme yaptığımızdan haberiniz olmayışından anlayabiliyorum. Sadece kendi esnafım değil, tüm esnafları temsilen odam haricinde, partiyi saymazsak 2 ayrı görevde daha bulunmaktayım, bulunduğum her görevde en iyi şekilde esnafımızı temsil etmek ve sorunların çözümü adına çalışmalar yapıyorum” dedi.

Yavuz’un ‘Ruhsatsız ve kaçak çalışan elektrikçiler sektörde haksız rekabet oluşturuyor. Bunun için neler yaptınız?’ sorusuna cevap veren Özçelik, “30 yıllık sorun olan ruhsatsız ve kaçak çalışanların önlenebilmesi için, son 15 yıllık yoğun çalışmaların sonuç vermediği, Serbest Tesisatçı Belgesinin (STB) inşaat ruhsatı aşamasında istenmesi çalışmaları benim dönemimde sonuçlanmış ve uygulamaya alınması için tüm yazışmalar tamamlanmıştır. Yine bu konu ile ilgili ilimiz ve ilçelerimizdeki tüm belediyelere yazılar gönderilmiştir” diye konuştu.

Yavuz’a tavsiyelerde bulunan Özçelik, “Atalarımızın dediği gibi iğneyi kendinize batırdıktan sonra çuvaldızı, bize batırmaya bundan sonra önem göstermenizi size tavsiye ederim. Esnafımız adına sadece sosyal medya hesaplarımızdan yapılanların 3’te 1’ini görebilirsiniz. Daha fazlasını görmek isterseniz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığımız görüşmenin videosunu izlemek için sizi odamıza davet ediyorum. Yapılan çalışmaların kalan 3’te 2’sini göstermek isterim ama sanırım bu gidişle siyasi hayatınız daha fazlasını görmeye yetmeyecek düşüncesindeyim” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
boluda av sezonu sona erdi gQnQQEJy
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bolu’da av sezonu sona erdi

Bolu’da 2025-2026 Av Dönemi, Merkez Av Komisyonu kararı doğrultusunda 1 Mart 2026 tarihi itibarıyla sona erdi. Av yasağı, Ağustos ayına kadar devam edecek.
Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da 2025-2026 Av Dönemi kapsamında, Merkez Av Komisyonu Kararı doğrultusunda 01 Mart 2026 tarihi itibarıyla av sezonu kapandı. Av hayvanlarının üreme ve yavrulama dönemine girdiği belirtilirken, bu dönemde avlanma faaliyetlerine son verilmesi, yaban hayatlarının rahatsız edilmemesi, üreme alanlarının korunması, doğada hassasiyetle hareket edilmesi gerektiği aktarıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet edenlere yasal işlem uygulanacağı aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin