Reklam
Reklam
esnaf
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Ocak, 2026 12:58 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Özçelik Güven Tazeledi

Karabük Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı seçiminde mevcut başkan Yasin Özçelik yeniden başkanlığa seçildi.

baskan ozcelik guven tazledi

Karabük Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı seçiminde mevcut başkan Yasin Özçelik, üyelerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Odanın genel kurulunda yapılan seçimlerde toplam 181 üye oy kullandı. Mevcut Başkan Yasin Özçelik 116 oy alarak güven tazelerken, rakibi Bülent Yalav ise 65 oyda kaldı.

Seçimlerin ardından açıklama  yapan  Başkan Yasin Özçelik, kendisine destek veren üyelere teşekkür etti. Özçelik, “Şahsıma ve yönetimimize duyulan güven için tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Odamız ve esnafımız için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  Gerçekleştirilen genel kurulun ardından yeni dönemde oda yönetiminin, esnaf ve sanatkârların sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin