blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Mumcu: “Trabzon’un altın çağını hep birlikte başlatacağız”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 31 Mart’ta hizmet ve eser belediyeciliğine güçlü bir destek ile Trabzon’un altın çağını hep birlikte başlatacaklarını söyledi.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, belediye başkan adaylarının bu hafta gerçekleştirilen proje tanıtım törenleriyle ilgili, "İlçelerimizde Belediye Başkan adaylarımız ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız düzenledikleri tanıtım toplantılarıyla projelerini kamuyu oyu ile paylaştılar. Salonları hınca hınç doldurup desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Belediye Başkan adaylarımız çok güzel bir şekilde sunumlarıyla yeni dönemde yapacakları projeleri anlattılar. Ulaşım, istihdam ve turizm başlıklarında birçok projesini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç 18 ilçemize yeni Trabzon vizyonu çizdi. Bizler de Trabzon’umuz için heyecanlandık. Cumhur İttifakı olarak yeni dönemde başkanlarımızın projelerini gerçekleştirmek için bizler de destekçileri olacağız. 31 Mart’ta hizmet ve eser belediyeciliğine güçlü bir destek ile Trabzon’un altın çağını hep birlikte başlatacağız. Tüm teşkilatlarımız her gün hane ziyaretleri olmak üzere seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmaların seçim zaferinde büyük önem taşıyor. Cumhur ittifakı olarak Trabzon’da hali hazırda Büyükşehir ile birlikte 17 olan belediye sayımızı 19 belediyeye yükseltmeyi hedefliyoruz. AK Partili olmayan ilçelerinde AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız. Bu ilçedeki vatandaşlarımız AK Parti’nin eser ve hizmet belediyeciliğiyle buluşmak için adeta gün sayıyor. O günler çok yakın. 31 Mart zaferine az kaldı" ifadesinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sıcaktan bunalan karaca serinlemek için girdiği derede görüntülendi

Düzce’de sıcaktan bunalan karacanın derede serinlediği anlar kameralara yansıdı.
Şiddetli sıcaklar beşerler kadar yabani hayvanları da etkiliyor. Düzce’de serinlemek için Gölyaka Değirmentepe mevkiine giden vatandaşlar dere içerisinde vakit geçirdikleri esnada ormandan dereye bir karaca girdi. Bölgede serinleyen vatandaşlara aldırış etmeden suyun içerisinde uzun müddet kalan karaca, daha sonra vatandaşların kendisini çağırdığını görünce ormanlık alana girerek gözden kayboldu. O anlar bölgede bulunan vatandaşlar tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin