Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal’a ziyaretler devam ediyor. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier ve TSO Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, Ünal ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Ünal, Mescier ve Yılmaz’a MÜSİAD’ın yaptığı çalışmalardan ve projelerinden bahsetti.
Başkan Mescier ise kentin sanayi gelişimine yönelik yapılacak olan projelerle ilgili ortak aklın yönetilmesi gerektiğini belirtti.
Ziyaret hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.


Başkan Mescier’den MÜSİAD’a ziyaret
Site sakinlerinin hastanenin otoparkını mı kullanıyor?
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmında bulunan site sakinlerinin araçlarını hastane otoparkına park ettiği iddiaları vatandaşların tepkisine neden oldu.
İddiaya göre, bölgede yaşayan bazı site sakinleri araçlarını hastane bahçesine bırakarak evlerine ulaşmak için özel olarak yaptırılan merdivenleri kullanıyor. Hastane otoparkının yoğun şekilde kullanılması nedeniyle tedavi için gelen vatandaşların park yeri bulmakta güçlük çektiği öne sürüldü.
Hastaneye gelen vatandaşlar, özellikle yoğun saatlerde araçlarını park edecek alan bulamadıklarını belirterek duruma çözüm bulunmasını istedi. Vatandaşlar, “Bizler tedavi olmak için hastaneye geliyoruz ancak araç park edecek yer bulamıyoruz. Hastane yönetiminin bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan vatandaşlar, hastane otoparkının amacı dışında kullanılmasının hem hasta yakınlarını hem de sağlık hizmeti almak için gelen kişileri mağdur ettiğini dile getirdi.

