Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Barış Mahallesi’nde açtığı Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonu’nda faaliyet gösteren ‘sağlıklı yaşam için harekete geç’ kursu üyelerini ziyaret etti. Kursiyerler Başkan Köse’yi ‘’Nice 5 Yıllara Başkanım’’ yazılı pasta ile karşıladı.
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile 5 yıldan bugüne kadar Dünya Miras Kenti Safranbolu’nun ve halkın sorumluluğunu omuzlarında hissederek çalışmalarını sürdüren ve kadınlar ile çocuklara Dünya’da eşitlik sağlanana kadar pozitif ayrımcılık yapacağını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Barış Mahallesi’nde açtığı Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonu’nda, sadece kadınlara özgü hizmet sunan ‘sağlıklı yaşam için harekete geç’ kursu üyelerini ziyaret etti.
Kadınlar Safranbolu Belediyesi antrenörü Oğuzhan Öztaş koordinesinde, kuvvet ve denge, yürüyüş, parkur, plates, koşu, egzersiz gibi birçok aktivite yapıyor. Kayıtları www.sakem.org internet sitesi üzerinden yapılan yeni kayıtları Ramazan Bayramı sonrası alınmaya başlanacak kursa 4 yıldan bu yana kadar yüzlerce kadın kayıt yaptırdı. Başkan Köse’yi ziyareti esnasında alkışlarla karşılayan kadınlar ardından üzerinde ‘’Nice 5 Yıllara Başkanım’’ yazılı pasta ikram etti. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Başkan Köse daha sonra kadınlarla hatıra fotoğrafı çekildi. (Ramazan Öztürk)
Balıkesir’in Havran ilçesine tayini çıkan Devrek Kaymakamı Muhammet Evlice, ilçeden ayrılmadan evvel Devrek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan yaşlılarla bir ortaya gelerek vedalaştı.
Görev mühleti boyunca ilçede yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Kaymakam Evlice, yeni misyon yeri öncesi Devrek Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Evlice, onların hayır duasını aldı. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, huzurevi idaresi ve yaşlılar, Kaymakam Evlice’ye bugüne kadar gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti. Yaşlılar, "Yeni vazife yerinizde muvaffakiyetler diliyoruz, hakkınızı helal edin" diyerek Kaymakam Evlice’yi uğurladı.
Devrek’teki misyonunu tamamlayan Muhammet Evlice’nin önümüzdeki günlerde Balıkesir’in Havran ilçesindeki vazifesine başlayacağı öğrenildi.