Reklam
Reklam

Başkan Köse’ye Yaş Pastalı Karşılama

Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Şubat, 2024 11:59 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Barış Mahallesi’nde açtığı Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonu’nda faaliyet gösteren ‘sağlıklı yaşam için harekete geç’ kursu üyelerini ziyaret etti. Kursiyerler Başkan Köse’yi ‘’Nice 5 Yıllara Başkanım’’ yazılı pasta ile karşıladı.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile 5 yıldan bugüne kadar Dünya Miras Kenti Safranbolu’nun ve halkın sorumluluğunu omuzlarında hissederek çalışmalarını sürdüren ve kadınlar ile çocuklara Dünya’da eşitlik sağlanana kadar pozitif ayrımcılık yapacağını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Barış Mahallesi’nde açtığı Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonu’nda, sadece kadınlara özgü hizmet sunan ‘sağlıklı yaşam için harekete geç’ kursu üyelerini ziyaret etti.

Baskan Koseye Yas Pastali Karsilama2 jpg

Kadınlar Safranbolu Belediyesi antrenörü Oğuzhan Öztaş koordinesinde, kuvvet ve denge, yürüyüş, parkur, plates, koşu, egzersiz gibi birçok aktivite yapıyor. Kayıtları www.sakem.org internet sitesi üzerinden yapılan yeni kayıtları Ramazan Bayramı sonrası alınmaya başlanacak kursa 4 yıldan bu yana kadar yüzlerce kadın kayıt yaptırdı. Başkan Köse’yi ziyareti esnasında alkışlarla karşılayan kadınlar ardından üzerinde ‘’Nice 5 Yıllara Başkanım’’ yazılı pasta ikram etti. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Başkan Köse daha sonra kadınlarla hatıra fotoğrafı çekildi. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin