Ramazan Öztürk tarafından
22 Şubat, 2024 11:59 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Köse’ye Yaş Pastalı Karşılama

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Barış Mahallesi’nde açtığı Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonu’nda faaliyet gösteren ‘sağlıklı yaşam için harekete geç’ kursu üyelerini ziyaret etti. Kursiyerler Başkan Köse’yi ‘’Nice 5 Yıllara Başkanım’’ yazılı pasta ile karşıladı.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile 5 yıldan bugüne kadar Dünya Miras Kenti Safranbolu’nun ve halkın sorumluluğunu omuzlarında hissederek çalışmalarını sürdüren ve kadınlar ile çocuklara Dünya’da eşitlik sağlanana kadar pozitif ayrımcılık yapacağını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Barış Mahallesi’nde açtığı Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonu’nda, sadece kadınlara özgü hizmet sunan ‘sağlıklı yaşam için harekete geç’ kursu üyelerini ziyaret etti. Kadınlar Safranbolu Belediyesi antrenörü Oğuzhan Öztaş koordinesinde, kuvvet ve denge, yürüyüş, parkur, plates, koşu, egzersiz gibi birçok aktivite yapıyor. Kayıtları www.sakem.org internet sitesi üzerinden yapılan yeni kayıtları Ramazan Bayramı sonrası alınmaya başlanacak kursa 4 yıldan bu yana kadar yüzlerce kadın kayıt yaptırdı. Başkan Köse’yi ziyareti esnasında alkışlarla karşılayan kadınlar ardından üzerinde ‘’Nice 5 Yıllara Başkanım’’ yazılı pasta ikram etti. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Başkan Köse daha sonra kadınlarla hatıra fotoğrafı çekildi. (Ramazan Öztürk)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da Nisan karı: Ekipler yollarda teyakkuza geçti

Çorum’da kar yağışı tesirli olmaya başladı. Karayolları takımları tarafından kar yağışının tesirli olduğu yolda küreme çalışması başlatıldı.
Meteorolojinin soğuk hava iddiasında bulunduğu Çorum’da hava sıcaklığının düşmesinin akabinde kar yağışı tesirli olmaya başladı. Vilayet merkezinde de yağan kar yağışı yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü. Kar yağışı ile birlikte Çorum Belediyesi, Vilayet Özel Yönetimi ve Karayolları grupları teyakkuza geçti. Gruplar akşam saatleri itibariyle başlayan kar yağışının tesirli olduğu bölgelerde tuzlama ve küreme çalışması yürütüyor. Kar yağışı sebebiyle Çorum-Samsun karayolunda şoförler suratlarını düşürerek ilerliyor.
Çorum-Samsun karayolunda seyir halinde olan şoförlerden Eren Atalay, "Şu anda Nisan ayının ortalarındayız. Birinci sefer bu türlü bir kar yağışı ile karşılaşıyoruz. Şu an Çorum-Samsun karayolu ortasındayım ve ağır bir kar yağışı ile karşı karşıyayız. Bu aylarda hiç beklemediğimiz şeylerden bir tanesi kar yağmasıydı. Çok telaşlıyız, seyahatte da zorluk çekiyoruz. Buradan trafikteki bütün araç sahiplerine, sürücülere, tır sürücülerimize ve taksilere dikkatli olmalarını, inşallah hiçbir kaza bela olmadan seyahatlerini geçirmelerini diliyorum" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.