Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin vefat eden teyzesi Hatice Ulusoy, kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin vefat eden teyzesi Hatice Ulusoy için Safranbolu Merkez Camii’nde tören düzenlendi.
Törene Ulusoy’un yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Fuat Gürel, Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulusoy’un naaşı Safranbolu Aile Mezarlığında toprağa verildi.(İHA)


Başkan Köse’nin acı günü
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.


