Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin vefat eden teyzesi Hatice Ulusoy, kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin vefat eden teyzesi Hatice Ulusoy için Safranbolu Merkez Camii’nde tören düzenlendi.
Törene Ulusoy’un yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Fuat Gürel, Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulusoy’un naaşı Safranbolu Aile Mezarlığında toprağa verildi.(İHA)


Başkan Köse’nin acı günü
Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti
Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.
Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


