Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Eylül, 2021 10:32 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse’den Zabıta Teşkilatı’na Teşekkür

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nda, Zabıta Müdürlüğü ekiplerine özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Zabıtanın; kent içi disiplini sağlamak, halk sağlığını ve huzurunu korumak adına gece gündüz fedakârlıkla görev yaptığını ifade eden Başkan Köse, “Özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızı, yapmış oldukları başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum.

Her saati sokakta, insanların arasında geçen sizler; Belediyemizin yüzüsünüz. Önceliğimiz her zaman halkın mutluluğu ve refahı olmalıdır. Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız, aynı zamanda vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görerek her zaman onların hizmetinde olmaya devam etmektedir.

Bu vesile ile tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, Zabıta Teşkilatı’nın 195. yıl dönümünü ve Zabıta Haftası’nı kutluyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin