Başkan Köse’den Emekçi Kadınlara Jest - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mart, 2022 12:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse’den Emekçi Kadınlara Jest

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde emekçi kadınları unutmadı.

Saygın, Gürmen, Başak Hazır Giyim Arma,  Yavuz,  Hunter, Karbeyaz  gibi Safranbolu’nun adını Türkiye’ye ve tüm dünyaya duyuran tekstil firmalarında çalışan kadınlara Safranbolu Belediyesi tarafından üretilen hercai menekşelerden gönderen Başkan Köse, “Ziyaretlere, yoğun çalışma temposundan dolayı bizzat katılamasam da arkadaşlarımız tarafından selamlarımızı ilettik; onlara kolaylıklar diledik” diye konuştu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebeti ile böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Köse, “Her fırsatta, kadın elinin değdiği yerin nasıl güzelleştiğini konuşuyoruz. İşte bu firmalarımız da çoğunluğunu kadın emekçilerin oluşturduğu başarılı yerler. Başarılarının sırrı da kadına verdikleri değerden geliyor” dedi.

Safranbolu Belediyesinin de kadına gereken değeri verdiğini belirten Belediye Başkanı Elif Köse, belediyede kadın personelin verdiği çaba ile Safranbolu’nun daha da çok güzelleşeceğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
voleybol turnuvasinda kazakistanli ogrenciler sampiyon oldu QFQWYcSV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Voleybol turnuvasında Kazakistanlı öğrenciler şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim-öğretimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler, 16 şehirden öğrencilerin yarıştığı “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim gören Kazakistanlı öğrenciler, akademik başarılarının yanı sıra sportif faaliyetlerdeki performanslarıyla önemli dereceler elde ediyor. Bu kapsamda son olarak Kazakistan Büyükelçiliği tarafından Kazakistanlı öğrenciler arasında birlik ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında BARÜ Kadın Voleybol Takımı şampiyon olma başarısı elde etti.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan turnuvada, Türkiye’nin 16 ilindeki üniversitelerde eğitimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler yarıştı. Tamamı Kazakistanlı öğrencilerden oluşan takımlar, gün boyu süren müsabakalarda kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda BARÜ Kadın Voleybol Takımı, sergiledikleri performanslarıyla birincilik kupasını kaldırmayı başardı. Böylece turnuva geleneği olarak BARÜ, gelecek yıl organizasyona ev sahipliği yapma hakkı kazandı.

Öğrencilerin elde ettiği şampiyonluktan duyduğu gururu dile getiren BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Kazakistanlı öğrencileri tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin