Başkan Köse'den Emek ve Dayanışma Günü mesajı - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
30 Nisan, 2020 13:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse’den Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Köse, mesajında, 1 Mayıs’ın, emekçinin ve dayanışmanın bayramı olduğunu belirtti.
Barış, özgürlük, demokrasi içinde, savaşsız bir dünyada sömürüsüz, insan onuruna yakışır bir iş ve yaşamın herkesin hakkı olduğunu ifade eden Köse, şunları kaydetti:
“Bu yaşam ve refahı sağlayabilmenin en önemli noktası ise demokrasi ve liyakattır. 1 Mayıs’ın hem çalışanlarımızın kendi arasındaki dayanışmayı hem de diğer sosyal kesimler arasında diyalog ve işbirliğini geliştireceğine, ülkemizin huzur, barış ve dayanışma gücüne katkı yapacağına inancım tamdır. Demir Çelik Fabrikası ve işçileriyle, emeğin kenti Karabük’ümüz bunun en güzel örneğidir. Bizler, kıymeti çok büyük olan çalışanlarımızın, bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. Sadece ülkemizin değil tüm dünyanın geçtiği bu zorlu dönemde çalışan, evine ekmek götüren işçilerimizin de yaptıkları bu kutsal davranış, Emek ve Dayanışma Günü’nün önemine anlam katmaktadır. Ben, gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten, hakkını yedirmemek için mücadele eden fakat hakkıyla da çalışan tüm işçilerimizin ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en samimi duygularımla kutluyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin