Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
04 Şubat, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse’den Derneklere Yer Desteği!

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Ovacıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 2025 yılı ilk yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, derneklerin en büyük sorunlarından biri olan hizmet binası ihtiyacına yönelik çözüm çalışmaları ele alındı.

Başkan Köse, derneklerin gönüllülük esasına göre faaliyet gösterdiğini vurgulayarak, hizmet binalarının kira maliyetlerinin derneklere ağır bir yük oluşturduğunu belirtti. Bu sorunun çözümüne yönelik belediye olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Köse, derneklerin sürdürülebilir ve rahat bir şekilde faaliyet gösterebilmeleri için destek sunacaklarını söyledi.

Ovacıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Sarıçam ise yaptığı konuşmada, derneklerin kültürel mirası yaşatmada ve sosyal projeleri hayata geçirmede önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi. Ancak her ay ödenen kira bedellerinin yıllık yaklaşık 150 bin liralık bir yük oluşturduğunu ifade eden Sarıçam, Başkan Köse’ye bu konudaki duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Ayrıca, diğer ilçelerde de benzer adımlar atılması yönündeki temennilerini dile getirdi.

Toplantı sonunda Başkan Köse, nazik davetleri için Ovacıklılar Derneği’ne teşekkür ederek, Safranbolu’daki tüm derneklerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin