Başkan Köse'den Derneklere Yer Desteği! - Karabük Haber Postası
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
04 Şubat, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse’den Derneklere Yer Desteği!

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Ovacıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 2025 yılı ilk yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, derneklerin en büyük sorunlarından biri olan hizmet binası ihtiyacına yönelik çözüm çalışmaları ele alındı.

Başkan Köse, derneklerin gönüllülük esasına göre faaliyet gösterdiğini vurgulayarak, hizmet binalarının kira maliyetlerinin derneklere ağır bir yük oluşturduğunu belirtti. Bu sorunun çözümüne yönelik belediye olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Köse, derneklerin sürdürülebilir ve rahat bir şekilde faaliyet gösterebilmeleri için destek sunacaklarını söyledi.

Ovacıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Sarıçam ise yaptığı konuşmada, derneklerin kültürel mirası yaşatmada ve sosyal projeleri hayata geçirmede önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi. Ancak her ay ödenen kira bedellerinin yıllık yaklaşık 150 bin liralık bir yük oluşturduğunu ifade eden Sarıçam, Başkan Köse’ye bu konudaki duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Ayrıca, diğer ilçelerde de benzer adımlar atılması yönündeki temennilerini dile getirdi.

Toplantı sonunda Başkan Köse, nazik davetleri için Ovacıklılar Derneği’ne teşekkür ederek, Safranbolu’daki tüm derneklerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin