blank
Berkay Doğan tarafından
10 Ocak, 2025 16:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Köse’den Birlik Medya’ya Ziyaret

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Karabük Birlik Medya’yı ziyaret etti. Ziyarete, Birlik Medya yöneticileri İsmail Akça, Sedat Karaoğlu ve Zeki Akça da katıldı.

Başkan Köse, ziyarette basının toplumdaki rolünün önemine değinerek, gazetecilerin toplumun bilgi edinme hakkını savunarak önemli bir görev üstlendiklerini belirtti. Köse, gazetecilerin kamuoyunun doğru bilgilendirilmesindeki kritik işlevlerini vurgulayarak, gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkat çekti ve tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Birlik Medya yöneticileri ise, Başkan Elif Köse'ye böylesi anlamlı bir günde ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
20 Mayıs, 2025 11:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milletvekili Keskinkılıç, Gabar Petrol Sahasına Gitti

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Şırnak Gabar'da bulunan  Şehit Esma Çevik Petrol Sahasını ziyaret etti.

Keskinkılıç ziyaretin ardından açıklamalarda bulunurken,  ziyaret, TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, milletvekilleri ve gençlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Keskinkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusundaki kararlı mücadelenin sonuçlarının sahada açık şekilde görüldüğünü belirterek, “Bir zamanlar terörle anılan bu topraklarda artık üretim var, emek var, istihdam var, umut var"  dedi.

Gabar Projesi, Türkiye’nin enerji bağımsızlığı yolunda atılmış dev bir adım olarak dikkat çekiyor. Günlük 81 bin varillik üretimle, ülkemizin petrol ihtiyacının yaklaşık %8’i Gabar’dan karşılanıyor. Bölgede kurulan modern altyapı sayesinde 3 binden fazla kişiye istihdam sağlanırken, 1 milyar varillik dev rezerv ile Şırnak, Türkiye’nin yeni enerji üssü haline geliyor. Milletvekili Keskinkılıç, “Gabar, Türkiye’nin enerjide bağımsızlık mücadelesinde önemli bir dönüm noktasıdır. Milli enerji hamlemizle, yarınlara daha güçlü adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin