Berkay Doğan tarafından
10 Ocak, 2025 16:56 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Köse’den Birlik Medya’ya Ziyaret

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Karabük Birlik Medya’yı ziyaret etti. Ziyarete, Birlik Medya yöneticileri İsmail Akça, Sedat Karaoğlu ve Zeki Akça da katıldı.

Başkan Köse, ziyarette basının toplumdaki rolünün önemine değinerek, gazetecilerin toplumun bilgi edinme hakkını savunarak önemli bir görev üstlendiklerini belirtti. Köse, gazetecilerin kamuoyunun doğru bilgilendirilmesindeki kritik işlevlerini vurgulayarak, gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkat çekti ve tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Birlik Medya yöneticileri ise, Başkan Elif Köse'ye böylesi anlamlı bir günde ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’in Hopa ilçesinde marketi kurşunlayan 3 kişi Sivas’ta yakalandı

Artvin’in Hopa ilçesinde bir marketi kurşunlayan 3 kişi yapılan takip sonucu Sivas’ın Suşehri ilçesinde yakalandı.
Alınan bilgiye nazaran, Hopa ilçesinde bir marketi kurşunlayarak kaçan 3 kişiyi takibe alan Emniyet takımları, şahısların Sivas’ın Suşehri ilçesine kaçtığını belirledi. Yapılan takip sonucu B.K., S.D. ve E.C. isimli 3 kişi 2 ruhsatsız tabanca ile birlikte Sivas’ın Suşehri ilçesinde polis grupları tarafından kıskıvrak ele geçirildi. Şüphelilerden B.K. ve S.D.’nin eski polis olduğu, E.C’.nin ise 5 farklı cürümden arandığı tıpkı vakitte cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.
Yapılan incelemede şahısların üzerinde 1 adet düzmece polis kimlik kartı da ele geçirilirken, Hopa Adliyesi’ne çıkartılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.