Reklam
Reklam
kose 1 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
14 Mayıs, 2024 13:07 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse’den Ankara Çıkarması

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse,  bu yıl çeyrek asrı geride bırakacak olan Dünya’nın sayılı festivallerinden, Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’ne davetler için Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse beraberinde Başkan Yardımcısı Halil Bakkal ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bahadır Acar ile birlikte Ankara’da ziyaretler gerçekleştirdi. 25. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’ne davet adına gerçekleştirilen ziyaretlerin birincisi Ankara Karabüklüler Vakfı ve Ankara Karabüklüler Derneği’ne yapıldı. Başkan Elif Köse, Ankara Karabüklüler Vakfı Başkanı aynı zamanda TRT  Genel Müdür Müşaviri ve Reklam Dairesi eski başkanı Nizamettin Yücel ve Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı Zeki Tunçkaya ile vakıf ve derneğin yönetim kurulu üyeleri Oya Yalçın Toker,   Ahmet Oğuz Gözel, Özgür Yağcı tarafından karşılandı. Ankara Karabüklüler Vakfı’nda gerçekleşen görüşmenin ve yapılan davetlerin ardından Başkan Köse Ankara Karabüklüler Vakfı Başkanı Nizamettin Yücel’e Safranbolu ve Safran temalı tablo hediye etti.

Baskan Koseden Ankara Cikarmasi2 jpg

Ziyaretlerde ikinci durak Sinema Genel Müdürlüğü oldu. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse yaklaşık 3 ay önce Sinema Genel Müdürü olarak göreve gelen Birol Güven’i makamında ziyaret etti. Safranbolu’yu yansıtan ürünler ve tablo hediyesini takdim eden Başkan Köse Sinema Genel Müdürü Birol Güven’i 25. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’ne davet etti. Genel Müdür Güven Başkan Köse ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dünya’nın konuştuğu bir festivale ve Safranbolu gibi eşsiz bir kente yapılan davetten ötürü teşekkürlerini iletti.

Görüşmelerde davetlerin yanı sıra işbirliği üzerinde de durularak Safranbolu ile Başkent Ankara arasındaki köprünün güçlendirilmesi üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bce7458a 28fc 4e5d 84ad e8ecf35a27aa
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
04 Haziran, 2026 12:46 tarihinde yayınlandı
0

Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Türkiye Birinciliği Karabük’te Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Türkiye Birinciliği müsabakaları Karabük’te başladı.

4-8 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyona Türkiye’nin 8 farklı ilinden yaklaşık 200 sporcu katılıyor. Müsabakaların açılış seremonisi Onur Futbol Sahası’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Açılış programına Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, ilçe müdürleri, şube müdürleri, antrenörler ve sporcular katıldı.

Programda konuşan İl Müdürü Coşkun Güven, Türkiye’nin dört bir yanından Karabük’e gelen sporcuları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm takımlara başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ise okul sporlarının gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimindeki önemine vurgu yaparak organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış seremonisinin ardından başlayan müsabakalarda takımlar Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Karabük’te 4-8 Haziran tarihleri arasında devam edecek organizasyon sonunda dereceye giren takımlar ödüllerine kavuşacak

Bizi sosyal medyadan takip edin