blank
Haber Merkezi tarafından
10 Ocak, 2026 17:19 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Köse’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, basın emekçilerinin toplum için üstlendiği sorumluluğun büyük önem taşıdığını vurguladı.

Köse, mesajında, halkın doğru, tarafsız ve hızlı bilgiye ulaşması için büyük bir özveriyle görev yapan tüm basın çalışanlarının gününü kutladı. Gazetecilerin demokrasinin güçlenmesi, toplumsal farkındalığın artması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görev üstlendiğini belirten Köse, zor koşullar altında fedakârca çalışan basın mensuplarının emeklerinin son derece kıymetli olduğunu ifade etti.

Basın özgürlüğü ve ifade hürriyetinin, sağlıklı ve güçlü bir toplumun vazgeçilmez unsurları arasında yer aldığını kaydeden Köse, bu anlayışla basın emekçilerinin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Mesajında tüm gazetecilere sağlık, başarı ve kolaylıklar dileyen Köse, kalemiyle, objektifiyle ve sesiyle kamuoyunu aydınlatan basın çalışanlarına emekleri için teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin