Ramazan Öztürk tarafından
06 Şubat, 2024 13:02 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Köse Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Safranbolu Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Elif Köse, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına hız verdi. Haftaya geleneksel esnaf duası ile başlayan Köse, esnaf ve dernek ziyaretleri güne devam etti.

Safranbolu Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mimar Elif Köse seçim çalışmalarına ivme kazandırdı. Haftaya Sanayi sitesi esnafları ile dua ederek başlayan Başkan Köse, sanayi sitesi esnaflarını tek tek dolaşarak hayırlı işler diledi. Esnaflar Başkan Köse’ye desteklerini iletirken ziyaretler Türkiye Emekliler Derneği Safranbolu Şubesi ile devam etti. Geçtiğimiz haftalarda yapılan olağan genel kurul sonrası Safranbolu Emekliler Derneği Başkanı olarak seçilen Abdullah Deniz’i makamında ziyaret eden Mimar Elif Köse Başkan Deniz’e hayırlı olsun temennilerini iletti. Aynı gün içerisinde Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz ve merkez mahalle muhtarları ile Safranbolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ragıp Tunç ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden Başkan Köse, dernek başkanları ve muhtarlar ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Her iki dernek ve üyeleri Başkan Köse’ye yeniden çıktığı Başkanlık yolunda başarı dileklerini iletirken gün Safranbolu ve Karabük’ün önde gelen gazetelerinden Birlik Haber gazetesini ziyaret ederek sonlandı. Birlik Haber Gazetesi ortakları Mustafa Özyurt ve Oğuzhan Doğan ile bir süre sohbet eden Başkan Köse gazeteciler ile değerlendirmelerde bulundu. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye ziyaretlerinde Safranbolu CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Belediye Meclis Üyesi Sedat Tokmak, CHP ilçe yöneticileri eşlik etti. (Ramazan Öztürk)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da bir evde yapılan aramada uyuşturucu yakalandı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu husus ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca tespiti yapılan bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada sentetik ecza hapları, 19 gram amfetamin sıkılmış halde tütün, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bedellendirilen bir ölçü nakit para ele geçirildi.
Olayla ilgili iki kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.