Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2021 09:17 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse, Ödülü Almaya Gidiyor

Safranbolu Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından 20’ncisi düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda ödüle lâyık görüldü.

Yapex Fuarı kapsamında yapılan yarışmaya, bu yıl 33 belediye; 33 uygulama ve 28 proje dalında, 61 proje ile başvurdu. Yarışmada Büyük Ödül ve Jüri Özel Ödülünün yanı sıra; 7 Proje, 7 Uygulama, 7 Süreklilik ve 10 Başarı Ödülü verildi.

Safranbolu Belediyesi olarak geleceğe yatırım yapmanın yanı sıra geçmişi de korumanın bilinci ile çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Elif Köse, “İlçemiz Bağlar Mevkii’ndeki kentsel sit ve etkileme geçiş alanında bulunan arkların özgün yapısının korunması ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla hazırlanan Su Yolları Projemiz, Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunca onaylandı. Bu bağlamda su arkları ve yol kaplamaları projesi kapsamında tüm arkların temizlik, bakım ve onarımı yapılacak, kapalı olan arklar açılacak.” dedi.

Başkan Köse, Safranbolu’nun tarihi ve kültürünü korumak amaçlı çalışmaların devam edeceğini belirterek, projeyi ödüle lâyık gören Tarihi Kentler Birliği’ne teşekkür etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yarın İstanbul’daki ödül törenine katılarak, ödülü teslim alacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin