Ramazan Öztürk tarafından
01 Kasım, 2023 13:03 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:54
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Köse Muhtarlarla Buluştu

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Köy ve Merkez Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Köy ve Merkez Mahalle Muhtarlarının katılımı ile düzenlenen programda konuşan Başkan Köse; ‘’Muhtarlarımızla hemen hemen her ay toplanarak istişarelerde bulunduk ve olumlu sonuçlarını hep birlikte gördük. Sizler de görev alanlarınızda birer Belediye Başkanı’sınız aslında. Her birinizin gününü kutluyor, bundan sonra da çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi. blank   19 Ekim Muhtarlar Günü’ne özel düzenlenmesi planlanan kutlama programı Türkiye’de ilan edilen 3 günlük Milli Yas sebebi ile ertelenmişti. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Muhtarlar Günü’ne özel düzenlenen yemekte muhtarlar ile bir araya geldi. Düzenlenen programa Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Ragıp Tunç ile muhtarlar katıldı. Safranbolu Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Yavuz, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Ragıp Tunç yaptıkları konuşmalarda Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından organize edilen kutlama yemeği sebebi ile teşekkürlerini iletti. Başkan Köse ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘’Muhtarlarımızla hemen hemen her ay toplanarak istişarelerde bulunduk ve olumlu sonuçlarını hep birlikte gördük. Sizler de görev alanlarınızda birer Belediye Başkanı’sınız aslında. Her birinizin gününü kutluyor, bundan sonra da çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum’’ (Ramazan Öztürk)    

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin