Reklam
Reklam

Başkan Köse Mehmetçikleri uğurlamaya başladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Eylül, 2020 11:12 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi, askerlik görevini yerine getirecek erlere desteğe başladı. Belediye Başkanı, görev yeri belirlenen ve vedalaşmaya gelen bir genci makamında ağırladı.

”Vatan sana, sevdiklerin bize emanet” sloganı ile askere gidecek gençlere moral desteği veren ve askeri ihtiyaç çantası armağan eden Başkan Köse, ilk misafirlerini ağırlamaya başladı.

Belediye tarafından, vatani görevlerini yerine getirmek üzere Safranbolu’dan ayrılarak birliklerine teslim olacak gençlere, içinde kişisel bakım seti, banyo seti, cüzdan başta olmak üzere ihtiyaç duyacakları çok sayıda malzemenin bulunduğu bir çantanın asker adaylarına verileceğinin duyurulmuştu. Birliklerine teslim olacak askerler Başkan Köse’ye allahaısmarladık ziyareti için sülüsleri eşliğinde belediyeye ulaşmaya başladı ve ilk er adayı başkanlık makamında ağırlanarak mektubu ve hediyesi takdim edildi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Köse; “Evlatlarımızı vatani görevlerine uğurlamak hem hüzünlü hem gurur verici. İlk gencimizi ağırladık. İhtiyaç duyabileceği eşyaları içeren armağanını takdim ettik. “Vatan sana, sevdiklerin bize emanet” cümlesini içtenlikle kuruyorum, zira gençlerimiz onlar yokken ailelerinin güven içinde olduğunu ve ihtiyaç duyulduğundan yanlarında olacağımızı bilmesi asker ocağında içlerini rahat tutacaktır. Genç evladımıza hayırlı tezkereler diliyorum”ifadelerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin