Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2019 14:10 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse, ilk nikâhı kıydı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ayağının tozuyla ilk nikâhı kıydı.

Safranbolu Belediyesi Nikâh Müdürlüğünde gerçekleşen nikâh töreninde Emrah ve belediye personeli Hasret Yaşar’ın nikâhını kıyan Başkan Elif Köse, “ Gençlere mutluluk dilerken, “Çiftimiz bizden nikâhlarımızı kıymamızı rica ettiler, mutlu oldum İlk nikâh törenim bir hatam olursa maruz görün” diye konuştu.

Köse şöyle devam etti; “Malumunuz bizim için aile kavramı çok önemlidir. Bu nedenle çiftimizin de bu bilinçle hayatlarını idame ettireceklerini düşünüyorum. Bir kez daha mutluluklar diliyorum”

Başkan Elif Köse nikâha gelen davetlilerle de bir süre sohbet ettikten sonra buradan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin