Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, mahalle toplantıları ve halk günü toplantısının yanı sıra esnaflarla da bir araya gelerek sorunları dinliyor.
İlk günden bu yana sosyal ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Köse, “Halkımız ve esnafımızla her daim iç içe olma gayretindeyiz. Bir yandan dertleşme fırsatı buluyor, bir yandan bizden olan taleplerini alarak birlikte çözüm üretiyoruz. Gösterdikleri yakınlığa, eksik etmedikleri desteklerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Esnaflar da Başkan Köse’nin sorunları dinlemesinden memnun olduklarını ifade ederek, teşekkür etti. (Nurettin Acar)


Başkan Köse Esnafların Sıkıntılarını Dinliyor
Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı
Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


