Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mayıs, 2023 15:46 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse Esnafların Sıkıntılarını Dinliyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, mahalle toplantıları ve halk günü toplantısının yanı sıra esnaflarla da bir araya gelerek sorunları dinliyor.
İlk günden bu yana sosyal ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Köse, “Halkımız ve esnafımızla her daim iç içe olma gayretindeyiz. Bir yandan dertleşme fırsatı buluyor, bir yandan bizden olan taleplerini alarak birlikte çözüm üretiyoruz. Gösterdikleri yakınlığa, eksik etmedikleri desteklerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Esnaflar da Başkan Köse’nin sorunları dinlemesinden memnun olduklarını ifade ederek, teşekkür etti. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin