Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, mahalle toplantıları ve halk günü toplantısının yanı sıra esnaflarla da bir araya gelerek sorunları dinliyor.
İlk günden bu yana sosyal ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Köse, “Halkımız ve esnafımızla her daim iç içe olma gayretindeyiz. Bir yandan dertleşme fırsatı buluyor, bir yandan bizden olan taleplerini alarak birlikte çözüm üretiyoruz. Gösterdikleri yakınlığa, eksik etmedikleri desteklerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Esnaflar da Başkan Köse’nin sorunları dinlemesinden memnun olduklarını ifade ederek, teşekkür etti. (Nurettin Acar)


Başkan Köse Esnafların Sıkıntılarını Dinliyor
Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde soba parlaması neticesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.
Olay, Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Özmen’e ait evde sobanın parlaması neticesinde alevlerin sıçradığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan vatandaşlar, pencereleri kullanarak dışarı çıktı.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.


