Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Eylül, 2021 10:08 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ilçede hizmet veren esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Yoğun çalışma temposundan vakit buldukça vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Köse, esnafların sıkıntılarını dinlerken, taleplerini de not alıyor.

Esnafın özellikle tam kapanma döneminin yaralarını sarmaya çalıştığını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Belediye olarak imkânlarımız doğrultusunda bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. En yakın örneği ise ‘Esnafa Destek Paketi’. Bununla beraber bizlerden talepleri de oluyor. Onları da kayda alıp program dâhilinde gerçekleştiriyoruz. Tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Başkan Köse, uzun süre sohbet ettiği ve sıkıntılarını dinlediği esnaflara, her şeye rağmen hijyene, sosyal mesafeye ve temizliğe dikkat etmeleri konusunda da uyarılarda bulunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin