Başkan Köse esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmeye devam ediyor.
Yeni Çarşı’da kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Köse vatandaşlarla çay içip istişarelerde bulundu.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ‘kendim için değil kentim için’ sloganı ile yaptığı çalışmalarında arta kalan her zamanı esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmek için ayırmaya devam ediyor. Köse, Yeni Çarşı esnafını ziyaret ettiği esnada vatandaşların çay içme teklifini geri çevirmedi ve halkın görüş ve önerilerini dinleyerek, soru ve sorunlarına cevap bulmaya çalıştı.
Köse, ‘’Bu ziyaretlerle amacımız halkımızın sorunlarını yerinde tespit etmek’’
Yapılan hizmetlerin yanı sıra fırsat bulduğu her anda vatandaşları, esnafları ziyaret etmekten, onlarla çay içip sohbet etmekten keyif aldığını belirten Başkan Köse, ‘’Esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ettiğimizde, vatandaşlarımızla bire bir sohbet ettiğimizde keyif alıyoruz. Amacımız esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek’’dedi.
Başkan Köse, vatandaşlarla çektirdiği hatıra fotoğraflarının ardından ziyaretlerine kaldığı yerden devam ederek esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti.(Haber Merkezi)
Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavililerde, tedavi sürecini tamamlayan Savic de takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke, yönetiminde yapılan çalışmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. 5’e 2 ile devam eden antrenman taktik çalışması ile sona erdi.
Galatasaray ile oynanan maçta sakatlanan Stefan Savic de bugün yapılan antrenmanda yer aldı. Oyuncunun Beşiktaş maçı öncesi yapılacak olan antrenmanlarda kendini deneyeceği, durumunun ise maç günü netlik kazanacağı öğrenildi.
Bordo-mavililer, yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.