Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ağustos, 2023 15:13 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmeye devam ediyor.

Yeni Çarşı’da kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Köse vatandaşlarla çay içip istişarelerde bulundu.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ‘kendim için değil kentim için’ sloganı ile yaptığı çalışmalarında arta kalan her zamanı esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmek için ayırmaya devam ediyor. Köse, Yeni Çarşı esnafını ziyaret ettiği esnada vatandaşların çay içme teklifini geri çevirmedi ve halkın görüş ve önerilerini dinleyerek, soru ve sorunlarına cevap bulmaya çalıştı.

Köse, ‘’Bu ziyaretlerle amacımız halkımızın sorunlarını yerinde tespit etmek’’elif 2
Yapılan hizmetlerin yanı sıra fırsat bulduğu her anda vatandaşları, esnafları ziyaret etmekten, onlarla çay içip sohbet etmekten keyif aldığını belirten Başkan Köse, ‘’Esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ettiğimizde, vatandaşlarımızla bire bir sohbet ettiğimizde keyif alıyoruz. Amacımız esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek’’ dedi.
Başkan Köse, vatandaşlarla çektirdiği hatıra fotoğraflarının ardından ziyaretlerine kaldığı yerden devam ederek esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
havadaki laz universite ogrencileri ile bir araya geldi r8y42kla
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

‘Havadaki Laz’ üniversite öğrencileri ile bir araya geldi

Sosyal medyada “Havadaki Laz” olarak tanınan ve çektiği uçuş ile seyahat videolarıyla geniş bir kitleye ulaşan Pilot Murat Şen, Avrasya Üniversitesi’nde düzenlenen “Havacılık ve Dijital Medya” konulu söyleşiye katıldı.

Avrasya Üniversitesi Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı ile Medya Kulübü tarafından organize edilen etkinlikte Şen, mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Özellikle kendine has anlatımı ve yöresel üslubuyla dikkat çeken Şen, dijital platformlarda Trabzon kültürünü de tanıtan içerikler üretmesiyle öne çıkıyor.

Trabzon’un Çaykara ilçesi Ataköy Mahallesi’nden olan ve Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Şen, kıtalararası uçuşlarla sürdürdüğü pilotluk kariyerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ve eğitim faaliyetlerinde de aktif rol aldığını ifade etti.

Söyleşi kapsamında öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Şen, Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı bünyesinde bulunan Mock-Up sınıfını da ziyaret etti. Kendi memleketinde bu tür bölümlerin bulunmasının önemine değinen Şen, “Trabzon’da bu imkanların olması çok değerli. Sizler de oldukça iyi uygulama alanlarında eğitim alıyorsunuz, gelecekte çok başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

“Faroz’dan Uzungöl’e havadan yolculuk”

Konuşmasında geleceğe yönelik hayallerini de paylaşan Şen, Amerika’da yaygın olan denize iniş yapabilen küçük uçakların Trabzon’da da kullanılabileceğini belirtti. Faroz Limanı’ndan kalkacak bu uçaklarla Uzungöl ve Sera Gölü gibi turistik noktalara ulaşım sağlanabileceğini dile getiren Şen, “Düşünsenize, bir turist Uzungöl’e gitmek istiyor. Faroz’dan alıp kısa sürede ulaştırıyorsunuz. Amerika’da bu sistem oldukça gelişmiş, bazı bölgelerde birçok kişi pilotluk lisansına sahip ve kendi uçağını kullanıyor” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe Avrasya Üniversitesi Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı ile İletişim Fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Program sonunda Avrasya Üniversitesi Genel Sekreter Gülay Yeniçeri tarafından Pilot Murat Şen’e plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin