Başkan Köse, esnaf duası ile çalışmalarına başladı  - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2019 09:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse, esnaf duası ile çalışmalarına başladı 

Safranbolu Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen pazartesi duasına katılarak çalışmalarına başlayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse “Tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.
Safranbolu Sanayi Sitesi’nde geleneksel hale gelen pazartesi duaları devam ediyor. Haftanın ilk günü esnafın dua etmesinin çok güzel bir uygulama olduğunu ifade eden Köse, “Esnafımızla birlikte yeni bir haftaya başlangıç gününde hem sanayi esnafımız ile sohbet etme hem de haftaya dualarla başlama imkanımız oluyor. Bu vesile ile ilçemizde bulunan tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.
Başkan Elif Köse duanın ardından esnaf ile bir süre daha sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin