Başkan Köse, esnaf duası ile çalışmalarına başladı  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2019 09:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse, esnaf duası ile çalışmalarına başladı 

Safranbolu Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen pazartesi duasına katılarak çalışmalarına başlayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse “Tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.
Safranbolu Sanayi Sitesi’nde geleneksel hale gelen pazartesi duaları devam ediyor. Haftanın ilk günü esnafın dua etmesinin çok güzel bir uygulama olduğunu ifade eden Köse, “Esnafımızla birlikte yeni bir haftaya başlangıç gününde hem sanayi esnafımız ile sohbet etme hem de haftaya dualarla başlama imkanımız oluyor. Bu vesile ile ilçemizde bulunan tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.
Başkan Elif Köse duanın ardından esnaf ile bir süre daha sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
557d3398 86d1 491a 8c43 8e59bb784df0
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 13:45 tarihinde yayınlandı
0
0

 ‘Vekaletle Kurban’ tanıtım toplantısı yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde yürütülen “Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu” kapsamında, vatandaşları bilgilendirmek amacıyla “2026 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Vali Nafiz Kayalı Konferans Salonu’nda yapıldı. Programa Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, İl Müftü Yardımcıları Hüseyin İpek, Namık Karaahmetoğlu ve Merve Yumlu, Safranbolu İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Eskipazar İlçe Müftüsü Metin Çelebi, Ovacık İlçe Müftüsü Mehmet Karabağ ile müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

Toplantının konuşmacısı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Radyo ve Televizyon Daire Başkanı Dr. Şükrü Şahin Dügencili yer aldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, “Türkiye Diyanet Vakfı 2026 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesimi” tanıtım videosu izletildi.

Açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Ali Erhun, Karabük olarak bu yıl da vekaletle kurban organizasyonunda yoğun gayret göstereceklerini belirterek, emanet edilen kurbanların dünyanın farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını ifade etti. Erhun, özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin dualarını almanın önemine dikkat çekti.

Daha sonra söz alan Daire Başkanı Dr. Şükrü Şahin Dügencili ise organizasyonun her geçen yıl büyüyerek devam ettiğini söyledi. Dügencili, hayırseverlerin destekleriyle 80 ülkede ve 365 bölgede kurban organizasyonunun gerçekleştirileceğini belirterek, iyiliğin dünyanın yedi kıtasına ulaştırıldığını vurguladı. Ayrıca organizasyonun büyük bir titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin