Safranbolu Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen pazartesi duasına katılarak çalışmalarına başlayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse “Tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.
Safranbolu Sanayi Sitesi’nde geleneksel hale gelen pazartesi duaları devam ediyor. Haftanın ilk günü esnafın dua etmesinin çok güzel bir uygulama olduğunu ifade eden Köse, “Esnafımızla birlikte yeni bir haftaya başlangıç gününde hem sanayi esnafımız ile sohbet etme hem de haftaya dualarla başlama imkanımız oluyor. Bu vesile ile ilçemizde bulunan tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.
Başkan Elif Köse duanın ardından esnaf ile bir süre daha sohbet etti.


Başkan Köse, esnaf duası ile çalışmalarına başladı
Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.
Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.
Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.


